Karapınar Belediye Başkan Adayı Önal’a sevgi seli

Konya’nın Karapınar ilçesinde Cumhur İttifakı’nın adayı olarak gösterilen İbrahim Önal, iki mahallede vatandaşlarla buluştu. Meşalelerle karşılanan Önal projelerini anlattı.

Karapınar Belediye Başkan Adayı Önal’a sevgi seli

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı İbrahim Önal, Sandıklı ve Gaziosmanpaşa mahalle buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi.

MEŞALELERLE KARŞILANDI

Çok sayıda vatandaşın meşale ile karşıladığı Önal, 20 yılda AK Parti’nin ilçeye yaptığı hizmetleri anlatarak projelerini açıkladı.

İlçenin Eski Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu döneminde kanalizasyon ve altyapı hizmeti ile başladığı hizmetine doğalgaz ve yüzlerce hizmete kavuştuğunu altını çizdi.

karapinar-belediye-baskan-adayi-onala-sevgi-seli.jpg

31 Mart seçimlerinde hizmet için destek istediklerini söyleyen İbrahim Önal "Sandıklı ve Gaziosmanpaşa mahallemizde yaptığımız buluşmamızda büyük bir sevgi seli ve yoğun bir teveccühle bizleri bağrına basan, heyecanımıza coşkumuza ortak olan ve 31 Mart akşamını şimdiden müjdeleyen çok kıymetli vatandaşlarımıza en derin muhabbetlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Cumhur İttifakı olan AK Parti ve MHP bayrakları ile birlik beraberlik mesajı verildi. Önal'in konuşması sık sık gençlerin sloganları ile kesildi.

karapinar-belediye-baskan-adayi-onala-sevgi-seli-001.jpg

karapinar-belediye-baskan-adayi-onala-sevgi-seli-002.jpg

karapinar-belediye-baskan-adayi-onala-sevgi-seli-003.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.