Karapınar’ın ünlü gazetecisi Fahri Mithat Korkusuz artık Sürekli Basın Kartı sahibi

Konya’nın Karapınar ilçesinde uzun yıllardır gazetecilik yapan Fahri Mithat Korkusuz, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından Sürekli Basın Kartı aldı. Korkusuz’a kartını Konya Bölge Müdürü Taner Taşkıran teslim etti.

Karapınar’ın ünlü gazetecisi Fahri Mithat Korkusuz artık Sürekli Basın Kartı sahibi

Karapınar ilçesinde uzun yıllardır gazetecilik yapan Fahri Mithat Korkusuz, meslek hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadı. Korkusuz, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından verilen Sürekli Basın Kartını almaya hak kazanmıştı.

Yeşilpınar Gazetesinde çalışan, aynı zamanda İHA ve TRT muhabirliği de yapan Fahri Mithat Korkusuz’a Sürekli Basın Kartını bugün İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Taner Taşkıran teslim etti.

karapinarin-unlu-gazetecisi-fahri-mithat-korkusuz-artik-surekli-basin-karti-sahibi.jpeg

Mithat Korkusuz, yaptığı açıklamada, “Ömrümü harcadığım, birçok gazetecinin hayalini süslediği Sürekli Basın Kartına sahip olduğum için çok mutluyum. Uzun bir maraton olan gazetecilik koş koş bitmiyor. Daha dün yaptığım ilk haberi nasıl hatırlıyorsam bugün yine ilk gün gibi heyecanlı ve azimliyim. Karapınar’da ilk ve tek Sürekli Basın Kartı sahibi olmam da benim için ayrı bir gurur kaynağı.” dedi.

Korkusuz, Karapınar ilçesinin tanıtımının yanında vatandaşların sorunlarını gündeme getirerek çözümü konusunda harcadığı çabayla tanınıyor.

karapinarin-unlu-gazetecisi-fahri-mithat-korkusuz-artik-surekli-basin-karti-sahibi.jpg
Fahri Mithat KORKUSUZ
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.