Konya’da ilk! Bu restoran 24 saat açık

Konya’da 2 bin 500 metrekarelik alanda hizmet veren Metehan Kebap dikkat çeken çalışma yaptı. Restoran, şehrin 24 saat açık ilk lokantası oldu. İşte Metehan Kebap menü fiyatları.

Konya’da ilk! Bu restoran 24 saat açık

2019 yılından beri geniş ürün yelpazesiyle Konya’da hizmet veren Metehan Kebap, şehirde 24 saat boyunca açık ilk ve tek restoran olma özelliğini taşıyor.

2 bin 500 metrekarelik bir alanda hizmet veren ve Adana konsepti üzerine kurulan Metehan Kebap, sınırsız meze çeşidiyle de dikkat çekiyor.

konyada-ilk-bu-restoran-24-saat-acik-metehan-kebap-nerede.jpeg

"GECENİN BİR YARISI ACIKANLARI BEKLİYORUZ"

İşletme Sahibi Mehmet Kuru, Haber Dairesi muhabirine yaptığı açıklamada, “Metehan Kebap olarak Müşteri memnuniyeti bizim için her şeyden önce gelmektedir. Biz de Konya’da bir ilke imza atarak müşterilerimizden gelen talep üzerine 7-24 hizmet vermeye başladık. Bu uygulamamızla gece yarısı karnı acıkanları sadece çorba içme konseptinden kurtarmış olduk. Her damak tadına uygun lezzetleri müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Profesyonel ve güler yüzlü ekibimiz, sıcak atmosferimiz ve samimi hizmetimizle, müşterilerimizi evinde gibi hissettiriyoruz. Gecenin bir yarısı acıkanları Beyşehir Çevre Yolu Caddesi üzerinde açılan Metehan Adana Kebaba bekliyoruz.” dedi.

konyada-ilk-bu-restoran-24-saat-acik-metehan-kebap-nerede-003.jpeg

METEHAN KEBAP GÜNCEL MENÜ FİYATLARI

Metehan Kebap’ta Tantuni 99 TL, Ekmek arası kokoreç 129 TL, Çıtır Tavuk 99 TL, Et Burger 99,50 TL, Tavuk Burger 79,50 TL, Lahmacun 39 TL, Adana dürüm 170 TL, Orta boy karışık pizza 89 TL, Hamburger 99 TL’den satılıyor.

konyada-ilk-bu-restoran-24-saat-acik-metehan-kebap-nerede-002.jpeg

Konya’nın 24 saat açık restoranı Metehan Kebap menü fiyatlarının tamamını görmek için tıklayabilirsiniz.

konyada-ilk-bu-restoran-24-saat-acik-metehan-kebap-nerede-001.jpeg

METEHAN KEBAP NEREDE? YOL TARİFİ İÇİN TIKLAYIN

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.