Konyalı Bakan Yardımcısı İnan sanayicilerle buluştu

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, Konya’nın Beyşehir ilçesinde sanayicilerle bir araya geldi. Oruç Baba İnan, fabrikaların üretimi ile ülke sanayisine ve istihdamına olan katkıları hakkında bilgi aldı.

Konyalı Bakan Yardımcısı İnan sanayicilerle buluştu

Bir dizi ziyaretler için Konya’ya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, Beyşehir ilçesinde sanayicilerle buluştu.

Bakan Yardımcısı İnan’a ziyaretlerinde Beyşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balıklı, Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık, Konya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konaralı, MEVKA Genel Sekreteri İhsan Bostancı, MEVKA uzmanı Fatih Yalçın,KOP Konya Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Murat Karakoyunlu eşlik etti.

konyali-bakan-yardimcisi-inan-sanayicilerle-bulustu.jpg

Beyşehir OSB’de faaliyet gösteren Derya Silah, Özerbaş Makine, Sancak Plastik, Arık Tekstil Konfeksiyon ile Huğlu Mahallesi’nde bulunan Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi, Kooperatifin Tekstil Şubesi, Akdaş Silah, Büyük Huğlu Av Malzemeleri Sanayi, Huğlu Savunma Sanayi’nin ardından Selçuk Üniversitesi Huğlu Meslek Yüksekokulu ve Huğlu Savunma Sanayi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Bakan Yadımcısı İnan, Üzümlü mahallesinde de Kral Av Sanayi, Turan İnşaat Av Malzemeleri’nde sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

konyali-bakan-yardimcisi-inan-sanayicilerle-bulustu-001.jpg

Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi ile Huğlu ve Üzümlü Mahallelerinde ziyaretlerde bulunan Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık’tan fabrikaların üretimi ile ülke sanayisine ve istihdamına olan katkıları hakkında bilgi aldı.

konyali-bakan-yardimcisi-inan-sanayicilerle-bulustu-002.jpg

Ayrıca, İnan’a Selçuk Üniversitesi Huğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erkan Akgöz tarafından projeleri ve faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

konyali-bakan-yardimcisi-inan-sanayicilerle-bulustu-003.jpg

konyali-bakan-yardimcisi-inan-sanayicilerle-bulustu-004.jpg

konyali-bakan-yardimcisi-inan-sanayicilerle-bulustu-005.jpg

konyali-bakan-yardimcisi-inan-sanayicilerle-bulustu-006.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.