Sürücüler dikkat! Konya’daki birçok cadde trafiği kapalı

Konya Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle bazı caddelerin trafiğe kapalı olacağını duyurdu. Yetkililer sürücüleri alternatif güzergahları kullanmaları konusunda uyardı.

Sürücüler dikkat! Konya’daki birçok cadde trafiği kapalı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları nedeniyle sürücüleri yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı.

Bugün (1 Mayıs 2024) yürüyüş etkinliği nedeniyle saat 11:00 itibariyle Ankara Caddesi’nin Beşyol Kavşağı ile Alaaddin Bulvarı (Beton Şemsiye Kavşağı) arasında kalan kısmı, Atatürk Caddesinin Anıt Kavşağı ile Alaaddin Bulvarı (Camlıköşk Kavşağı) arasında kalan kısmı, Abdülezel Paşa Caddesinin Alaaddin Bulvarı ile Adalhan Kavşağı arasında kalan kısmı, (Kültürpark Otobüs Durakları) trafiğe kapalı olacak.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Mevlana Caddesi, Atatürk Caddesi ve Aziziye Caddesi üzerinde gerekli tedbirleri aldı.

Yapılan açıklamada sürücülerin mağduriyet yaşamaması için alternatif güzergahları kullanmaları istendi.

Ayrıca yürüyüş etkinliği süresince, Kampüs istikametine Tramvayı ilk hareket noktası Belediye tramvay durağı, Adliye istikametine ilk hareket noktası Hükümet tramvay durağı olarak belirlendi.

suruculer-dikkat-konyadaki-bircok-cadde-trafigi-kapali.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.