Bu hafta vizyona girecek filmler (24 Şubat 2023)

Sinema salonlarında bu 6 film vizyona girecek. Sinemaseverlerin merakla beklediği Ant-Man ve Wasp: Quantumania filmi de bu hafta vizyona giriyor. İşte vizyona girecek diğer filmler, konuları ve oyuncu kadroları.

Bu hafta vizyona girecek filmler (24 Şubat 2023)

Sinema tutkunlarının yakından ilgilendiği vizyona girecek filmler oldukça sık araştırılıyor. İşte bu hafta (24 Şubat 2023) vizyona girecek filmler.

Ant-Man ve Wasp: Quantumania

Marvel aleminin sevilen süper kahramanlarından biri olan Ant-Man'in üçüncü devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Peyton Reed oturuyor.

Oyuncular: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-24-subat-2023.jpg

Arı Maya 3: Altın Küre

Arı Maya 3, karınca prensesi kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişen Arı Maya ve arkadaşı Willi'nin maceralarını konu ediyor. Arı Maya ve arkadaşı Willi, kendilerine emanet edilen gizemki şeyi korumaya çalışırken, bir anda kendilerini büyük bir böcek savaşının ortasında bulur. Karınca prensesi kurtarmak için karşısına çıkan acımasız düşmanlarla savaşmak zorunda kalan Maya ve Will için bu süreç dostluklarının test edilmesine neden olur.

Oyuncular: Coco Jack Gillies, Justine Clarke, Justine Clarke

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-24-subat-2023-001.jpg

Lamborghini: Efsanenin Arkasındaki Adam

Lamborghini, dahi otomobil mucidi Ferruccio Lamborghini'nin hikayesini konu ediyor. Ferruccio, hayatı boyunca uzun zamandır rakibi olan Enzo Ferrari'yi yenmeyi hayal etti. Yaklaşan Cenevre Grand Prix'si, Ferruccio’nun Ferrari'yi tamamen geride bırakma şansı olabilir. Ancak Ferruccio, test edilmemiş aracını sadece aylar sonra yapılacak rekabete hazırlayabilecek midir?

Oyuncular: Frank Grillo, Mira Sorvino, Gabriel Byrne

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-24-subat-2023.webp

Batıl 2

Yönetmen koltuğunda Bedel Art'ın oturduğu korku türündeki "Batıl 2" filminin oyuncu kadrosunda Buket Sivrikaya, Şeyma Yücel, Adem Gerçek, Birkan Şahin, Tuğrul Yıldırım gibi isimler yer alıyor.

Oyuncular: Buket Sivrikaya, Şeyma Yücel, Adem Gerçek

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-24-subat-2023-002.jpg

Motelde Katliam

Motelde Katliam, Çorum Hitit Üniversitesi'ni kazanan kızlarını yerleştirmek için Çorum'a gelen iki ailenin hikayesini anlatıyor. Çorum'a gelen ve bir motele yerleşen aileler korkunç bir gerçekle karşılaşırlar. Motelciler geceleri insanlara kesip kasaplara satmaktadır. Peki bu katliamdan kurtulan olacak mıdır?

Oyuncular: Feyza Aydın Kılıç, Aleyna Kılıç, Bülent Mert

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-24-subat-2023-003.jpg

Cin Sureti

Cin Sureti, Kanlıbel köyünde yaşanan ürpertici bir cin vakasını konu ediyor. İyi kalpli, çevresindekiler tarafından sevilen biri olan Kerim, sevmemesi gereken birini sevip bu uğurda çeşitli uğraşlar vermiştir. Kerim'in ailesi ile sevdiği kızın ailesi arasında büyük kavgalar yaşanmış, büyüler yapılmıştır. Yaşanan olayların gizemini aydınlatmak ise Kerim'e kalır.

Oyuncular: Burak Küçük, Seyhan Çakaloğlu, Sıla İldemlik

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-24-subat-2023-004.jpg

Haber Dairesi 

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.