Sezon finali yapan Gönül Dağı'ndan 'Kurban Bayramı' sürprizi

TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, dün akşam sezon finali yapan Gönül Dağı dizisinin setine ziyarette bulundu. Eren ''Kurban Bayramı'nda bir sürprizimiz olacak.'' ifadelerini kullandı.

Sezon finali yapan Gönül Dağı'ndan 'Kurban Bayramı' sürprizi

Eren, dizinin oyuncuları ve set ekibiyle bir araya geldiği anlara ait fotoğrafları sosyal medya hesabından da paylaştı.

Tüm dizilerin setlerini tek tek ziyaret ettiğini belirten Eren, 'TRT olarak gerçekten bu sezonu prime time'da dizi olarak en çok izlenen televizyon kanalı olarak kapattık. İzleyicilerimizden büyük bir beğeni alıyoruz. Tabii kamu yayıncısı olarak bu beğeniyi almak, izlenmenin ötesinde bizler için daha kıymetli.' ifadelerini kullandı.

gonul-dagi2.jpg

Dizi ekibini ilk sezonlarındaki büyük başarılarından dolayı tebrik eden Eren, ''Gönül Dağı, bu sezon TRT'nin cumartesi günleri tüm izleyiciler tarafından en çok sevilen ve aynı zamanda da en çok beğenilen dizisiydi. TRT olarak gerçekten çok gurur duyduğumuz bir işti. Ben bu vesileyle hem TRT 1 kanalındaki yönetici arkadaşlarıma hem de Gönül Dağı dizisinin yapımcısına, senaristlerine ve oyuncularına bu sezon için teşekkür ediyorum.'' açıklamasında bulundu.

gonul-dagi1.jpg

Dizinin başrol oyuncularından Berk Atan ise duygularını ''TRT komple çok başarılı bir sezon geçirdi ve bu başarılı sezon içinde de zaten olmak oyuncu olarak ve bu mesleği yapan biri olarak bizi de ayrıyeten mutlu etti. Ben şahsen kendi adıma da teşekkür ediyorum TRT ailesine. Bu sezon içinde ben de olduğum için mutlu oldum.'' sözleriyle dile getirdi.

'KURBAN BAYRAMI'NDA SÜRPRİZİMİZ OLACAK'

Sosyal medya hesabından dizinin hayranlarına da bir müjde veren Eren, 'Kurban Bayramı'nda bir sürprizimiz olacak.' ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.