Ancelotti Arda Güler’in geleceği hakkında konuştu

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in gelecek sezon başka takıma kiralık gönderileceğine dair İspanyol basınında son haftalarda çıkan haberleri yalanlayarak Türk futbolcunun takımda kalacağını söyledi.

Ancelotti Arda Güler’in geleceği hakkında konuştu

İspanya La Liga'nın 33. hafta karşılaşmasında lider Real Madrid, deplasmanda Real Sociedad ile kozlarını paylaştı. Arda Güler ligde ilk kez ilk 11'de başlarken, eflatun-beyazlılar rakibini milli oyuncumuzun 29. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.

Arda Güler ayrıca maçın adamı seçilirken, Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında genç yıldızın takımdaki geleceğiyle ilgili konuştu.

İtalyan teknik adam, "Arda, Fran Garcia ve diğerleri. Sahada iyi bir oyun ve bağlılık ortaya koydular. Arda bir gol attı ve gelecekte bizim için çok önemli bir futbolcu olacak. Arda gelecek yıl bizimle burada kalacak" ifadelerini kullandı.

İspanyol basını son haftalarda yaptığı haberlerde, Arda'nın gelecek sezon için Sevilla veya Real Sociedad'a kiralık gönderileceğini iddia etmişti.

ancelotti-arda-gulerin-gelecegi-hakkinda-konustu.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.