EURO 2024 iade biletleri tekrar satışa sunulacak

EURO 2024 İade Biletleri 2 Mayıs Perşembe günü UEFA tarafından tekrar satışa sunulacak. Duyuru TFF’nin internet sitesinden yapıldı.

EURO 2024 iade biletleri tekrar satışa sunulacak

A Milli Takımın F Grubu'nda mücadele edeceği 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için kura sonucu bilet alım hakkı kazanan kişilerin UEFA'ya iade ettiği biletler, 2 Mayıs Perşembe günü TSİ 12.00 itibarıyla UEFA'nın resmi sitesi aracılığıyla genel satışa sunulacak.

Satışa sunulacak biletler arasında, "Yeniden Satış Platformu" üzerinden satın alınıp iade edilen biletler ve stadyum konfigürasyonlarının tamamlanmasının ardından satın alınıp iade edilen biletlerin yanı sıra indirimli fiyatlarla kısıtlı görüşe sahip koltukların biletleri de yer alacak.

İade bilet satışları, tüm biletler satılana kadar "ilk gelen alır" prensibiyle devam edecek. Tıpkı önceki satış aşamalarında olduğu gibi biletlerin çok hızlı tükenmesi bekleniyor. Satın alınabilecek biletlerin sayısı maçtan maça değişkenlik gösterecek. Toplamda ise 100.000'den fazla bilet satışa sunulacak.

Bilet satışlarında yaşanabilecek teknik problemler ve sorular için https://support.tickets-euro2024.uefa.com/hc/en-us adresinden destek alınabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.