Konya Büyükşehir Stadyumu Türkiye’nin en iyisi olacak

Süper Lig’de en iyi saha zeminlerinden birine sahip olan Konya Büyükşehir Stadyumu’nda zemin standartlarını yükseltmek için bilimsel çalışmalar başladı. Proje Selçuk Üniversitesi tarafından yürütülecek.

Konya Büyükşehir Stadyumu Türkiye’nin en iyisi olacak

Türkiye Futbol Federasyonu'nun saha zeminleri konusunda kulüplere yaptığı uyarı gündemdeyken, Selçuk Üniversitesi'nden Konyaspor'a destek geldi.

Rektör Metin Aksoy, Rektör Yardımcıları Emrullah Eken, İlhan Çiftci ve Ahmet Tuğrul Polat, Genel Sekreter Kamil Beşoluk, Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Özdemir ile birlikte Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz’ı ziyaret etti.

Görüşmede Konyaspor Genel Sekreteri Ayşe Atsan da hazır bulundu.

Akademisyenler Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda incelemelerde bulunarak saha zemininin standartlarını yükseltmek için bilimsel çalışmaları başlattı.

konya-buyuksehir-stadyumu-turkiyenin-en-iyisi-olacak.jpg

TÜRKİYE’NİN EN İYİ SAHA ZEMİNİ KONYA'DA OLACAK

Rektör Metin Aksoy, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Teknik altyapısını güçlendirdiğimiz üniversitemizdeki imkanlarla Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu zemininin standardını yükseltmek adına gerekli bilimsel çalışmaları başlattık. Konya ile bütünleşen, üniversite-sanayi iş birlikleriyle gençlerimize aydınlık bir gelecek hazırlamak için çalışan, şehrimizin kültürel birikimini gelecek nesillere aktarmak için gayret eden, sporun gelişmesi için imkanlarını seferber eden Selçuk Üniversitesi olarak TÜMOSAN Konyaspor’a başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

konya-buyuksehir-stadyumu-turkiyenin-en-iyisi-olacak-001.jpg

Stadyumdaki incelemelerin adından Selçuk Üniversitesi Rektörü Aksoy ve beraberindekiler iş adamı Ekrem Coşkun ile de bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

konya-buyuksehir-stadyumu-turkiyenin-en-iyisi-olacak-002.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.