Konyaspor’da Ali Çamdalı ilk açıklamasını yaptı

Konyaspor’da Fahrudin Ömerovic’in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Ali Çamdalı, ilk açıklamasını yaptı. Fenerbahçe maçı hazırlıklarını değerlendiren Çamdalı, Takımda yeni bir enerji oluşturmak istediğini belirtti.

Konyaspor’da Ali Çamdalı ilk açıklamasını yaptı

6 Mayıs Pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdüren Konyaspor’da bugünkü idman basına açık gerçekleştirildi.

Sivas mağlubiyetinin ardından teknik direktör Fahrudin Ömervic’in yerine göreve getirilen Ali Çamdalı, spor basınına ilk açıklamasını yaptı.

“OYUNCULARIN ENERJİSİ YÜKSEK”

İlk olarak Fenerbahçe maçı hazırlıklarını değerlendiren Çamdalı,“Oyuncu grubu pozitif ve enerjisi yüksek şekilde Fenerbahçe maçına hazırlanıyor. Amacımız doğru bir şekilde hazırlanıp Fenerbahçe maçında ihtiyacımız olan puan veya puanları almak. Şampiyonluk yarışında neler olduğu bizi ilgilendirmiyor. Bizim bütün amacımız Konyaspor’u içinde bulunduğu zor durumdan çıkarmak.” dedi.

konyasporda-ali-camdali-ilk-aciklamasini-yapti.png

“TAKIMDA YENİ BİR ENERJİ OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”

Takımda yeni bir enerji oluşturmak istediğini belirten Ali Çamdalı, son haftalarda en çok bunun eksikliğini hissettikleri söyledi. Kart cezalıları Sambou ve Ethemi’nin Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceğini hatırlatan Çamdalı, sakat oyuncular Moreno, Niangbo ve Boateng’in takımla çalışmalara başladığını aktardı.

TARAFTARLARA ÇAĞRI

Ali Çamdalı, Konyaspor’un büyük bir camia olduğunu vurgulayarak taraftarlar da çağrıda bulundu. Fenerbahçe maçında 90 dakika boyunca destek isteyen Çamdalı, “En zor zamanımızda yanımızda oldular, bunu tekrar yapacağımıza inanıyorum. Hedeflerimize maç maç ilerlemek istiyoruz. 4 tane final maçımız var.” ifadelerini kullandı.

konyasporda-ali-camdali-ilk-aciklamasini-yapti-001.png

“DİNAMİK BİR OYUN BİÇİMİNE GEÇİŞ YAPTIK”

Oyunculardan Steven Nzonzi de hoca değişikliğini değerlendirerek şunları söyledi:

“Yeni hocamız genç, dinamik ve bizimle daha rahat iletişime geçen biri. Onunla birlikte daha dinamik bir oyun biçimine geçiş yaptık.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.