Kaybolan koyunları arayan kepçe uçurumdan düştü: 4 ölü

Ağrı'da koyunlarını kaybeden bir vatandaşın ihbarı üzerine bölgeye İl Özel İdaresi'ne bağlı kepçe gönderildi. Çalışmalara katılan kepçe, yaklaşık 60 metre yükseklikten düştü. Araçta bulunan 4 kişi hayatını kaybetti.

Kaybolan koyunları arayan kepçe uçurumdan düştü: 4 ölü

Ağrı'da, İl Özel İdaresi'ne bağlı kepçenin uçurumdan düşmesi sonucu hayatını kaybeden 4 kişinin de cesedine ulaşıldı. Ekipler devrilen kepçenin altında kalan cesedin çıkarılması için çalışmalarını sürdürüyor.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde kar yağışı ve tipinin ardından koyunlarını kaybeden bir vatandaşın ihbarı üzerine bölgeye İl Özel İdaresi'ne bağlı kepçe gönderildi.

kaybolan-koyunlari-arayan-kepce-ucurumdan-dustu-3-olu-1-kayip.jpg

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde kar yağışı ve tipinin ardından koyunlarını kaybeden bir vatandaşın ihbarı üzerine bölgeye İl Özel İdaresi'ne bağlı kepçe gönderilmiş ve kepçe uçurumdan aşağıya uçmuştu.

kaybolan-koyunlari-arayan-kepce-ucurumdan-dustu-3-olu-1-kayip-001.jpg

Kepçe operatörü Necati Şen ile vatandaşlardan Rauf Aydın ve Mustafa Taşdemir’in ardından Yasin Taşdemir’in de cansız bedenine ulaşıldı. Ekipler kepçenin altında kalan cesedin çıkarılması için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.