PEPE, DOGE ve SHIB Yorumları: Meme Token’larda Son Durum!

Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından CoinTürk, kripto para piyasasında son dönemlerde popüler olan PEPE, iki büyük meme token Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) konusunda bir yazı kaleme aldı.

PEPE, DOGE ve SHIB Yorumları: Meme Token’larda Son Durum!

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından CoinTürk, kripto para piyasasında son dönemlerde popüler olan PEPE, iki büyük meme token Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) konusunda bir yazı kaleme aldı.

Pepe Token Fiyatı

Kripto para piyasasının yakından takip eden herkes son zamanlarda PEPE token’ın adını duymuştur. Özellikle erken dönem yatırımcıların büyük kar elde ettiği meme token’da düşüşler de yükseliş kadar çok konuşuluyor. Pepe token yazının kaleme alındığı sırada 0,00000160 dolardan işlem görüyor. Ancak PEPE, 5 Mayıs 2023’te 0,000004354 dolar ile tüm zamanlar rekorunu kırmıtşı. Dolayısıyla PEPE fiyatı ATH seviyesinin yaklaşık olarak yüzde 65 altında işlem görüyor.

CoinTürk adlı kripto para haber sitesinde de belirtildiği gibi dört saatlik grafikte RSI yeniden 40 seviyesini altına indi. Bu 20 Mayıs tarihindeki yükselişten önce de olmuştu. Eğer alıcılar yeniden oyuna geri dönerse fiyat 0,0000018 dolara doğru benzer bir hareketi tekrarlayabilir.

Bunlara ek olarak analistlerin yorumlarına göre piyasadaki hacim büyük yükselişten önceki seviyelerine döndü. Günlükte 2 milyar dolarlık hacim zirvesini gören PEPE token yazı hazırlandığı sırada son 24 saatte 158 milyon dolar hacme ulaştı. Yapılan yorumlara göre düşen RSI aşırı satışlara işaret ediyor ve hacimdeki gevşeme de ilgideki azalmayı yansıtıyor. Eğer Bitcoin fiyatında ani bir hareket görürsek likiditenin azaldığı piyasalarda PEPE Coin fiyatının yükseldiği görülebilir.

Dogecoin ve Shiba Inu

Piyasa değeri bakımından en büyük mem token konumunda bulunana DOGE, yazının kaleme alındığı sırada 0,0731 dolardan işlem görüyor. Son 1 hafta içinde DOGE fiyatı yüzde 1,5 artış yaşamış olsa da nispeten son günlerde stabil ilerlediği ifade edilebilir. Bunlara ek olarak analistler şu anda DOGE fiyatıın BTC ile birlikte hareket ettiğini dile getiriyor.

Öte yandan piyasa değeri bakımından en büyük ikinci meme token olan Shiba fiyatı ise yazının kaleme alındığı sırada 0,0000089 dolardan işlem görüyor. 5,3 milyar dolarlık piyasa değeri ile SHIB şu anda en büyük on beşinci kripto para konumunda yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.