3 kişinin öldüğü kazada acı detay!

Nevşehir'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi memleketlerine gönderildi. Kazada ölenlerden Necip Kılıç ile Gülhan Bahar'ın evlilik kararı aldığı, tanışmak için Adana'da bir araya geldikten sonra Yozgat'a doğru yola çıktıkları öğrenildi. Aynı kazada yaralanan ve durumu ağır olan bir kişi ise Konya’ya gönderildi.

3 kişinin öldüğü kazada acı detay!

Feci kaza dün Nevşehir'de yaşanmış, Kozaklı ilçesi yönüne giden Musa Kaan Sarıaslan (21) idaresindeki 07 SZ 499 plakalı otomobil, Topaklı köyü mevkisinde Necip Kılıç (78) yönetimindeki 06 EV 5417 plakalı otomobille çarpışmış, kazada sürücüler ile Kılıç'ın aracındaki Gülhan Bahar (64) hayatını kaybetmiş, 2 kişi ağır yaralanmıştı.

- CENAZELER MEMLEKETLERİNE, AĞIR YARALILARDAN BİRİ KONYA’YA GÖNDERİLDİ

Hayatını kaybeden Necip Kılıç (78) ile Musa Kaan Sarıaslan'ın (21) cenazeleri Yozgat'a, Gülhan Bahar'ın (64) cenazesi ise Adana'ya gönderildi.

Kazada ağır yaralanan Güler Ulusoy (46) Konya'daki özel bir hastaneye sevk edilirken, Sibel Durna'nın (40) tedavisi ise ve Nevşehir Devlet Hastanesinde devam ediyor. Yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.

- EVLİLİK KARARI ALMIŞLAR!

Öte yandan, kazada ölen Necip Kılıç ile Gülhan Bahar'ın evlilik kararı aldığı, tanışmak için Adana'da bir araya geldikten sonra Yozgat'a doğru yola çıktıkları öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.