3 sağlık çalışanında korona çıktı, Aile Sağlığı Merkezi kapatıldı

Kocaeli’deki Köseköy Aile Sağlığı Merkezi, 3 sağlık personelinin koronavirüs testi pozitif çıkınca kapatıldı. Biri doktor 3 sağlıkçı tedavi altına alındı.

3 sağlık çalışanında korona çıktı, Aile Sağlığı Merkezi kapatıldı

Alınan bilgiye göre; Kartepe Köseköy Merkez Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli aile hekimi Dr. Teoman Çağlayan ile bir hemşire ve bir emenin 11 Haziran tarihinde yapılan koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı.

Doktor, ebe ve hemşire hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sağlık merkezi ise izole edilmek amacı ile kapatıldı.

Merkezin bahçe kapısına şerit çekilirken, “Covid pozitif vaka olması nedeni ile aile sağlığı merkezimiz Cuma günü (12 Haziran) hizmet veremeyecektir” yazısı asıldı.


DOKTOR HELALLİK İSTEDİ

Tedavi altına alınan Dr. Teoman Çağlayan, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kendisinin ve merkezde görev yapan 2 kişinin test sonuçlarının pozitif çıktığını duyurdu.

Paylaşımında sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Çağlayan, “Değerli hastalarım, kontrol amaçlı yapılan Covid testinde, Pazartesi yani 8 Haziran 2020 tarihinde negatif olan testim, Perşembe öğlen tekrarlandı ve pozitif çıktı. ASM’de 3 kişinin test sonucu pozitif çıktı. Çok şükür üçümüz de iyiyiz ve tedavilerimiz başladı. Akciğer tomografilerimiz iyi çok şükür. Sizden ricam öncelikle haklarınızı helal etmeniz ve dualarınızı eksik etmemeniz. Benden yana helal olsun. Rabbim kızıma ve sevenlerime bağışlar inşallah” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.