Araba almaya gittiği şehirde, cesedi su kuyusunda bulunmuştu! Zanlılar adliyede, bir ceset daha çıkabilir

Giresun'dan İstanbul'a araba almak için arkadaşının yanına gelen ve bir daha haber alınamayan Bahtiyar Akçay'ın cesedi, halı fabrikasındaki kuyuda bulunmuştu. Zanlı Nadir Ü. ile birlikte 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Araba almaya gittiği şehirde, cesedi su kuyusunda bulunmuştu! Zanlılar adliyede, bir ceset daha çıkabilir

25 Mayıs'ta Giresun'dan otomobil satın almak için İstanbul'a giden Bahtiyar Akçay'dan (51) haber alamayan yakınları olayı polise bildirdi. 20 gündür kendisinden haber alınamayan Bahtiyar Akçay'ı bulmak için araştırmalarını derinleştiren Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği, Bahtiyar Akçay'ın en son arkadaşı Nadir Ü'nün işyerine gittiğini ve bir daha dışarı çıkmadığını belirledi. Yenibosna'da bulunan fabrika içinde geniş çaplı arama yapan polis ekipleri Bahtiyar Akçay'ın cesedini fabrikanın bahçesindeki kuyuda buldu. Yapılan incelemede cesedin bulunmaması için üzerinin betonla kapatıldığı belirlendi. Yetkililer, cesedin bir çuvala konularak kuyuya atıldığını söyledi. Bahtiyar Akçay'ın vücudunda iki adet mermi deliği olduğu tespit edildi.

araba-almaya-gittigi-sehirde-cesedi-su-kuyusunda-bulunmustu-zanlilar-adliyede-bir-ceset-daha-cikabilir-002.jpg

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis bu gelişme üzerine aralarında Bahtiyar Akçay'ın yanına geldiği arkadaşı Nadir Ü. ile 3 kişiyi daha gözaltına aldı. Nadir Ü. kayıp arkadaşı ile ilgili konuşmazken, ofisinde iki tabanca bulundu. Nadir Ü. ile birlikte 4 kişi Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

araba-almaya-gittigi-sehirde-cesedi-su-kuyusunda-bulunmustu-zanlilar-adliyede-bir-ceset-daha-cikabilir.jpg

araba-almaya-gittigi-sehirde-cesedi-su-kuyusunda-bulunmustu-zanlilar-adliyede-bir-ceset-daha-cikabilir-001.jpg

BİR CESET DAHA ÇIKABİLİR

Öte yandan yetkililer 2007 yılında kayıp müracaatı yapılan ve aynı fabrikaya girdikten sonra çıkmadığı belirlenen Adnan Bulut dosyasını da yeniden açtı. Fabrikada aramaların devam ettiği öğrenildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.