Doktor karısına ve onun çocuğuna işkence etti! Kadın öldü, çocuk beyin kanaması geçirdi

Ankara’da kadın doğum uzmanı kadın, 8 ay önce evlendiği kocası tarafından işkence edildikten sonra bıçaklanarak öldürüldü. Olay, kadının 14 yaşındaki oğlunun evden elleri bağlı halde komşulardan yardım istemesiyle ortaya çıktı.

Doktor karısına ve onun çocuğuna işkence etti! Kadın öldü, çocuk beyin kanaması geçirdi

Çankaya ilçesi Mutlukent Mahallesinde önceki gün yaşanan olayda, iddiaya göre; yaklaşık 8 ay önce ikinci evliliğini yapan kadın doğum uzmanı Op. Dr. Zeynep E. (47), eşi Mehmet E. (47) ile gece saatlerinde bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet E, eşi Zeynep E’nin ve onun ilk evliliğinden olan erkek çocuğu A.A.'nın (14) ellerini bağlayıp işkence etti. 

ÇOCUK YARALI HALDE KOMŞULARDAN YARDIM İSTEDİ

Ertesi gün A.A.'nın evden elleri bağlı şekilde çıktığını gören komşular, durumu polis ekiplerine ve yakınlarına bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Zeynep E’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan ilk incelemede vücudunda 5 bıçak darbesi bulunan Zeynep E’nin cenazesi adli tıp kurumuna kaldırıldı. Zeynep E’nin çocuğu A.A.'nın ise beyin kanaması teşhisiyle hastanede tedaviye alındığı öğrenildi.

doktor-karisina-ve-onun-cocuguna-iskence-etti-kadin-oldu-cocuk-beyin-kanamasi-gecirdi.jpg

ARACIN İÇİNDE YAKALANDI

Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan Çankaya Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlının 06 BGT 227 plakalı araçla Ümitköy'de olduğunu belirledi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri ile yunus polislerince yakalanan zanlı emniyete götürüldü. Zanlının, ilk ifadesinde, eşinin kendisine sürekli "Sen yakışıklı değilsin, senden daha yakışıklı birini bulup onunla evleneceğim." dediğini öne sürdüğü öğrenildi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

doktor-karisina-ve-onun-cocuguna-iskence-etti-kadin-oldu-cocuk-beyin-kanamasi-gecirdi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.