Eski öğretmen market bastı, arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kadını öldürüp intihara kalkıştı

Adana’da, eski bir öğretmen, iddiaya göre arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt veren kasiyeri çalıştığı markette başından tabancayla vurup öldürdü. Ardından da aynı tabancayla intihar girişiminde bulundu.

Eski öğretmen market bastı, arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kadını öldürüp intihara kalkıştı

İddiaya göre; 2016 yılında Hatay'da yaşayan bir kadını, sosyal medya üzerinden taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan sözleşmeli öğretmen Erdoğan K, sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

TUTUKLANDI, 8 YIL 3 AY CEZA ALDI

Daha sonra sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli mesajlar paylaştığı saptanan Erdoğan K, tutuklanarak Kozan Cezaevi'ne konuldu. Erdoğan K, yargılandığı davalarda 'tehdit', 'hakaret' ve 'özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlarından toplam 8 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. 

ZİNCİR MARKETİN ŞUBESİNİ BASTI

Tahliye edildikten sonra ilçedeki bir yerel gazetenin dağıtım işinde çalışmaya başlayan Erdoğan K, bugün saat 11.00 sıralarında ilçeye bağlı Tufanpaşa Mahallesi’ndeki zincir marketin şubesine giderek, arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt verdiği öne sürülen kasiyer Tuğba Keleş’i tabancayla başından vurdu. Keleş ağır yaralanırken, Erdoğan K, aynı tabancayı başına ateşleyerek intihar girişiminde bulundu.

12367839fd5d6e90c9646a84ae33bcd8.jpg

GENÇ KADIN KURTARILAMADI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Tuğba Keleş ve Erdoğan K, ambulanslarla hastaneye götürüldü. Tuğba Keleş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan Erdoğan K’nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

2baa90a2c054cea289d2565d5399458e.jpg

54b7b1d355745433a671a8a43ecd0ece.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.