Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da forma giyen eski futbolcu, trafikte dehşet saçtı: 1 ölü, 4 yaralı

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da forma giyen eski futbolcu Sezer Öztürk ve arkadaşı trafikteki yol verme kavgasında dehşet saçtı. 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı olayla ilgili eski futbolcu hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkartıldı

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da forma giyen eski futbolcu, trafikte dehşet saçtı: 1 ölü, 4 yaralı

Olay, 19 Eylül Pazar günü akşam 17.30 sıralarında İstanbul Çekmeköy’de Şile otoyolu Paşaköy mevkiinde meydana geldi.

Halil İbrahim S. (24), babası, ağabeyi ve arkadaşlarıyla Paşaköy mevkine mangal yapmaya geldi. Patika yolun kenarına araçlarını park eden grup mangal yapmaya başladı. İddiaya göre, yabancı plakalı araçla gelen Fenerbahçeli eski futbolcu Sezer Öztürk ve arkadaşı patika yoldan aracıyla geçmek için yol istedi.

Bu sırada tartışma çıktı. Kısa sürede silah ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüşen olayda Halil İbrahim S. hayatını kaybetti. Baba Haydar G., ağabey Duran S. ve arkadaşları Sezgin Y. ile Metin A. ise yaralandı.

O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken, hayatını kaybeden Halil İbrahim S.’nin kurşunlardan kaçmaya çalıştığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Öte yandan, hayatını kaybeden Halil İbrahim S.’nin evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Yaralanan vatandaşların ise hastanede tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

“Her şey bir anda oldu”

Olayı gören mahalle sakini Emre Sepetçi “Ölen arkadaş buradan koşmaya başladı, onları kovalamış. Öldüren kişi araçla geldiği ortak noktada karşılaştılar. Ölen kişi kaçmaya başlayınca gürültüyle dışarı çıktık. 'Siz karışmayın, sizlik bir durum yok, hedefim o “ dedi. Silahı çatır çatır sıkmaya başladı, adamı öldürdü. Her şey bir anda oldu, ne olduğunu anlayamadık. Planlı projeli bir olay, adamı gözümüzün önünde öldürdü. Mahalle ayağa kalktı, 2 el halkın üzerine ateş açtı. Yabancı plakalı aracıyla kaçmaya başladı” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.