Mesajlaştığı için kız kardeşinin üstüne bıçakla yürüdü, araya giren annesini öldürdü

Iğdır'da, Kayar ailesi koronavirüs temaslı oldukları için karantinaya alındı. Ağabey, mesajlaştığı için kız kardeşinin üzerine bıçakla yürüdü, bu sırada araya giren annesi bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan anne kurtarılamadı.

Mesajlaştığı için kız kardeşinin üstüne bıçakla yürüdü, araya giren annesini öldürdü

Olay, Iğdır Merkez Söğütlü Mahallesinde meydana geldi.

İddiaya göre; 5 kişilik Kayar ailesi koronavirüs temaslı oldukları için ikamet ettikleri evlerinde karantina altına alındı.

KARDEŞİNİN MESAJLAŞTIĞINI GÖRÜNCE KAVGA ÇIKTI

Karantina günlerinde ağabey Serkan Kayar, kardeşi Özgecan'ın telefonla başka biri ile mesajlaştığını gördü. Ağabey Serkan Kaya ile kız kardeşi Özgecan arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce anne Hanım Kayar iki kardeşin arasına girerek kavgayı yatıştırmaya çalıştı.

ANNESİNİ BIÇAKLADI

Daha sonra tartışmanın büyümesi üzerine eline bıçak alan Serkan Kayar, kardeşi Özgecan'ın üzerine yürüdü. Bu arada olayı yatıştırmak ve iki kardeşin arasına girmek isteyen anne Hanım Kayar bıçak darbesiyle yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Iğdır Devlet Hastanesine kaldırılan Hanım Kayar'ın hayatını kaybettiği öğrenilirken, gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Serkan Kayar ise tutuklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum