Ormanda cesedi bulunan gencin katil zanlısı en yakını çıktı! Sorguda her şeyi anlattı

İstanbul’da ormanlık alanda mantar toplayan bir aile elleri ve ayakları bağlanmış erkek cesedi buldu. Jandarma , önce cesedin kimliğini ardından da katil zanlısını belirledi. Semih Selim’i öldüren eski kız arkadaşı çıktı, sorguda her şeyi itiraf etti.

Ormanda cesedi bulunan gencin katil zanlısı en yakını çıktı! Sorguda her şeyi anlattı

İstanbul Haber: Sancaktepe’de ormanlık alanda öldürülmüş halde bulunan Semih Selim’in katil zanlısı eski kız arkadaşı Seçil Ç. çıktı.

CESEDİN KİMLİĞİ PARMAK İZİNDEN TESPİT EDİLDİ

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sancaktepe'de ormanlık alanda elleri ve ayakları bağlanmış kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulunduğu ihbarını aldı. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri; mantar toplamaya çıkan bir ailenin fark ettiği erkek cesedinin parmak izinden kimliğinin Semih Selim olduğunu belirledi.

KAYIP BAŞVURUSU YAPILMIŞ!

Yapılan ilk incelemenin ardından, ailesiyle irtibat kuruldu ve maktulün Tokat'ta ikamet ettiği, ancak kendisinden haber alınmadığı için ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulduğu tespit edildi.

FAİL ESKİ KIZ ARKADAŞI ÇIKTI

Maktul Semih Selim'in İstanbul'da görüştüğü kişilerin ifadeleri, kullandığı sosyal medya hesapları ve PTS (Plaka Tanıma Sistemi) üzerinden öldürülmeden önceki iletişim ve hareket trafiği belirlendi.

ormanda-cesedi-bulunan-gencin-katil-zanlisi-en-yakini-cikti-sorguda-her-seyi-anlatti.jpg

Olayda şüphesi olduğu değerlendirilenlere yönelik olarak 4 ayrı adreste eş zamanlı arama yapan Jandarma ekipleri, Semih Selim'in eski kız arkadaşı Seçil Ç.'nin çelişkili ifadelerinden şüphelendi.

Seçil Ç.'nin sosyal medya hesaplarından maktulü tehdit ettiği üzerine bulgular elde eden ve kaldığı evde uyuşturucu bulan ekipler Seçil Ç.'yi gözaltına aldı. Seçil Ç., ifadesinde eski erkek arkadaşı Semih Selim ile ayrıldıklarını, ancak Semih Selim'in kendisini rahatsız etmeye devam ettiğinden aralarında çıkan kavgada öldürdüğünü, sonra cesedi babası C.Ç. ile birlikte Sancaktepe'de ormanlık alana bıraktıklarını itiraf etti.

BABA KIZ TUTUKLANDI

Seçil Ç. ve babası C.Ç., çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ormanda-cesedi-bulunan-gencin-katil-zanlisi-en-yakini-cikti-sorguda-her-seyi-anlatti-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.