Silahla başından vurulmuş halde bulunan Sevginur hemşire, yaşam mücadelesi veriyor! Polis eşi tutuklandı

Ankara’da 18 gün önce evlenen hemşire Sevginur A. (22) polis eşinin tabancasından çıkan kurşunla ağır yaralandı. GATA'da yaşam mücadelesi Sevginur A'nın intihara teşebbüs ettiğini öne süren eşi polis memuru Müslüm A. (27) tutuklandı.

Silahla başından vurulmuş halde bulunan Sevginur hemşire, yaşam mücadelesi veriyor! Polis eşi tutuklandı

Olay, 13 Eylül Pazar günü Keçiören ilçesinde meydana geldi. 

Sevginur ile Müslüm A. çiftinin evinde silah sesi duyan komşuları, polise ihbarda bulundu. 

Eve gelen sağlık ve polis ekipleri, Sevginur A'yı silahla başından vurularak yaralanmış halde buldu. 

Polis ekipleri, eşinin intihar ettiğini öne süren Müslüm A’yı gözaltına alırken, kanlar içinde kalan Sevginur A, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla GATA hastanesine kaldırıldı. 

Sevginur A’nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. 

Gözaltına alınan polis memuru Müslüm A, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

'BENİM KIZIM HAYATTA SİLAH KULLANAMAZ'

Öte yandan, hastanede doktorlardan iyi haber bekleyen Sevginur A'nın acılı babası Neşet Ayçiçek, "Kızımla geçen sene tanışmışlar. Kızım benden müsaade isteyerek onunla evlendi. Yüzüğü taktıktan bir süre sonra anlaşamadıklarını öğrendim. Kızımı sürekli tehdit ediyordu. Daha yeni evlendiler, 9 gün tatil yaptılar. Tuttukları evde sadece 4 gün yaşadılar. 4 günde bir insan bir insana bunu nasıl yapar. Ben kızımın bana döneceğini biliyordum ama senaryonun böyle olacağını, yoğum bakıma düşeceğini bilmiyordum. Aylarca kızıma yalvardım bu adam ile evlenme diye ama dinletemedim. Kızım Cumartesi günü bizi arayıp yanımıza geleceğini söylemişti. Bugün gidip komşularıyla görüştüm. Bir komşu, 'Yatak odalarımız bitişik. Yarım saat kavga ettiler. Kızın bağırıyordu, 'aç kapıyı gideceğim' diyordu. Silah sesini duyunca hepimiz çıktık ama kızın vurulmuştu' dedi. İşin ilginç tarafı, kızım tüm kıyafetlerini ve ayakkabısını giymiş çantasını hazırlamış o gün. Kızıma o adamın gücü yetmezdi. Sadece vurarak durdurabilirdi, oda onu yaptı. Benim kızım hayatta silah kullanamaz. Kızımı öldürmeye sıkmış resmen, kurşun yüzünden girmiş arkadan çıkmış" diye konuştu.
 

Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.