3B eğitim kurumları uzaktan eğitime başladı

3B Eğitim Kurumları korona virüs (Kovid-19) nedeniyle online eğitimlerine başladı.

3B eğitim kurumları uzaktan eğitime başladı

Özel Konya Bilgi Birikim Başarı Anadolu Lisesi Kovid-19 salgınından dolayı eğitim öğretimin aksamaması için herkese 3B Eğitim YouTube kanalından online eğitim vermeye devam ediyor.

3B Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarih Öğretmeni Mustafa Yıldırım: “Deneyimlerimiz ve öngörümüzle öğrencilerimize sadece uzaktan eğitim olanağı değil; mekândan bağımsız olarak öğrenci ve öğretmenlerimizi buluşturuyoruz. Çok kapsamlı ders ve sınav içerikleri, öğrenci ödevlendirmeleri ve video paylaşım olanağı tanıyarak her detayı incelikle düşünülmüş bütünsel bir çözüm sunmanın gayreti içerisindeyiz. Rehber öğretmenlerimiz öğrencilerimizle sürekli görüşerek yönlendirme çalışmalarına devam etmektedir. Yaptığımız çalışmalar neticesinde öğrencilerimizden ve velilerimizden aldığımız tepkiler bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bu süreçte öğrencilerimizin onlıne derslerimizle yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimiz YouTube kanalımıza abone olarak derslerimizi takip edebilir.” dedi.

3B Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi ve Geometri Öğretmeni Gürkan Gülcemal: “Nitelikli eğitim ve öğretime erişimde fırsat eşitliği yaratmak için el birliği ile çalışmamız gerekiyor. Dijital çağda teknolojiyi kullanarak uzaktan eğitim imkânlarını sonuna kadar kullanmamız gerekiyor. Keşke bunu sağlık riski nedeniyle zorunlu olarak yapmasaydık. Biz 3B Eğitim Kurumları olarak oluşturduğumuz 3B EĞİTİM YouTube kanalımızda derslerimize devam ediyoruz. Günlük olarak ders videolarımızı öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Bu ülke ve bu evlatlar hepimizin. Karşılıklı sağduyu, güven ve destekle bu süreçte de birlikteyiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.