84 yaşında koronavirüsü yendi, alkışlarla taburcu edildi

Tunceli Valisi Tuncay Sonel, kentte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve tedavi süreci tamamlanan 84 yaşındaki kişinin evine gönderildiğini bildirdi.

84 yaşında koronavirüsü yendi, alkışlarla taburcu edildi

Vali Sonel yaptığı açıklamada, Kovid-19 salgınına karşı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ilgili bakanlıkların aldığı kararların kentte büyük titizlikle uygulandığını söyledi.

Kentte, Kovid-19 testi pozitif çıkan 6 hastanın olduğunu ve bunlardan 3'ünün kısa süre önce tedavilerinin başarıyla tamamlanarak evlerine gönderildiğini anımsatan Sonel, "Dün akşam 86 yaşındaki Mustafa Demirci dedemiz, bugün de 84 yaşındaki Musa Güzel dedemizin bu hastalığı yenmesi ve evine gönderilmesi, tedavisi devam eden hastalar için ümit vericidir. İnşallah tedavisi devam eden 2 vatandaşımız da en kısa sürede sevdiklerine kavuşur." dedi.

Bu süreçte tüm kurumların üzerine düşeni layıkıyla yerine getirdiğini anlatan Sonel, şunları kaydetti:

"Devletimizin tüm kurumları geçmişte olduğu gibi bugün de bütün gücüyle vatandaşımızın yanındadır. Her türlü sorunu, sıkıntıyı anında çözüme ulaştırma gayreti içindeyiz. Bu sürecin hızlı şekilde sonlanması için vatandaşların alınan kararlara büyük titizlikle uyması ülkemiz açısından son derece önemlidir. Buna riayet eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de sağlık çalışanlarına, Vefa Sosyal Destek gruplarımıza, polisimize ve jandarmamıza ediyorum. Çünkü son derece fedakarca vatandaşlara hizmet ediyorlar."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.