AFAD: 14 personelimiz koronavirüsten etkilendi

AFAD, koronavirüsle mücadele kapsamında 77 ildeki 169 öğrenci yurdunda 76 bin 310 kişinin gözlem altında tutulduğunu, bugün itibariyle bütün vatandaşların evlerine ulaştırıldığını bildirdi. Vefa Sosyal Destek Gruplarından da bahsedilen açıklamada, 14 personelin koronavirüsten etkilendiği kaydedildi.

AFAD:  14 personelimiz koronavirüsten etkilendi

AFAD’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:  

“Ülkemizin Kovid-19 ile mücadelesinde bugüne kadar 77 ildeki 169 öğrenci yurdunda, büyük çoğunluğu yurt dışından olmak üzere, 76.310 vatandaşımız AFAD koordinasyonunda gözlem altına alınmıştır.

Yurtdışından gelen tüm vatandaşlarımız evlerine ulaştırılmıştır. Çalışmalar süresince 2.022 personelimiz yurtlardaki çalışmalarda; 1.095 personelimiz ise Vefa Sosyal Destek Gruplarında çalışmalar için görevlendirilmiştir. AFAD, bugüne kadar yurtlarda verilen hizmetler ve Vefa Sosyal Destek Gruplarının çalışmaları için toplam 77.367.714,00 TL harcamıştır.

Bu süreçte görevini her türlü takdirin üzerinde, fedakarca yerine getiren AFAD personelimize bir kez daha teşekkür ediyor, Covid-19'dan etkilenen 14 personelimize ve ailelerine de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.