AK Parti Konya’dan 2019 yılı değerlendirmesi

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında 2019 yılı değerlendirildi, Konya'nın seçimlerden sonra müjde üstüne müjde aldığına dikkat çekildi.

AK Parti Konya’dan 2019 yılı değerlendirmesi

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından İl Koordinasyon Toplantısı öncesinde 2019 yılı değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “2019 yılına girerken gündemin yerel seçimler olduğunu ifade ederek, “Geçmişten bu güne şehrimiz hem yerel yönetimler eliyle hem de merkezi hükümetimizin desteğiyle çok büyük kazanımlar elde etti. AK Parti iktidarlarında 17 yılı geride bırakırken hem devam eden projelerimizle hem de yeni ve daha büyük projelerimizle hedeflerimize adım adım ilerliyoruz. Bu noktada bize desteklerini esirgemeyen başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Bakanlarımıza, Genel Başkan Yardımcımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İlçe Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Konya adına güzel bir ekiple ve büyük bir gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geride bıraktığımız 2019 yılının son çeyreğinde 7. Olağan Kongre sürecimizi başlattık. Kongre süreci çalışmalarımız kapsamında delege seçimlerimiz tamamlandı. 2020 Şubat ayı itibariyle de İlçe Kongrelerimizi başlatacağız. Daha sonra da sonbahara doğru da İl Kongrelerimizle ülke genelinde süreç tamamlanmış olacak. 2020 bizler için kongreler süreci olacak. Gerçekleştireceğimiz tüm kongrelerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

“KONYA SEÇİMLERDEN SONRA MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE ALDI”

Önemli bir yılın geride kaldığını ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “2019 yılı yerel seçim yılıydı. Konya AK Parti’ye büyükşehirler içinde en yüksek oy alana il oldu. Bu başarıda tüm Konya’nın büyük payı var. Bu sebeple tüm Konyalı hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bizler de Belediye Başkanlarımız ile birlikte bize verilen görevi en iyi şekilde yapmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Konya seçimlerden sonra çok önemli müjdeler aldı. Konya Metrosunun ihalesi gerçekleştirildi. 2021 yılında düzenlenecek İslami Dayanışma Oyunlarının Konya’da düzenlenmesi ile ilgili protokol imzalandı. Banliyö hattı ile ilgili imzalar atıldı. Bunların yanında Konya belediyeleri olarak pek çok faaliyet yürütüyoruz.” şeklinde konuştu.

Toplantıya milletvekillerinin yanı sıra İlçe Belediye Başkanları, AK Parti merkez İlçe Başkanları, İl Başkan Yardımcıları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları katıldı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.