Ali Turan, hakem Mete Kalkavan'ı eleştirdi

Konyaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Ali Turan, Galatasaray ile zorlu bir maça çıktıklarını, sahada verilen mücadelenin karşılığını aldıklarını belirtti. Turan, maç sırasında hakem Mete Kalkavan ile yaşadığı diyaloğun ayrıntılarını da anlatarak "Aldığım darbe sonucu meydana gelen kanamayı gösterdiğim için hakem Mete Kalkavan’dan sarı kart gördüm. Bunu anlamış değilim" dedi.

Ali Turan, hakem Mete Kalkavan'ı eleştirdi

Galatasaray maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Konyaspor takım kaptanı Ali Turan, “Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Rakip kendi sahasında taraftarıyla birlikte son derece etkili bir takım. Sezona kötü başlamaları taraftarının önünde oynayacağı ilk karşılaşma olması açısından bizim maçın önemini arttırıyordu. Ama bizde bu maça çıkarken puan ya da puanlarla ayrılacağımıza inanıyorduk. Oyuna iyi başladık. Sonra kontrol Galatasaray’a geçti. İlk yarıda bana göre dengeli bir oyun vardı. İkinci yarıya başladığımızda yapmamamız gereken şeyi yaptık ve oyunu daha çok kendi sahamızda kabul ettik. Böyle olunca da rakip üzerimize geldi. Defansa çarpan topun gol olmasıyla şanssız bir şekilde mağlup duruma düştük. Buna rağmen oyundan kopmadık. Kırmızı kart sonrası rakibin 10 kişi kalmasıyla topa daha fazla sahip olduk. Puan ya da puanlar konusunda ne kadar istekli ve iştahlı olduğumuzu mücadelemizle ve oyunumuzla ortaya koyduk. Karşılığını son dakikada da olsa bulduğumuz golle aldık. Bana göre kesinlikle hak edilmiş bir puan. Takım arkadaşlarımı ve hocalarımı kutluyorum. Biz her geçen hafta daha iyi olacağız. Bunun sinyallerini verdik. İnşallah bu sezon geçen sezona oranla daha başarılı olacak daha iyi bir Konyaspor izlettireceğiz” şeklinde görüş belirtti.

Ali Turan, saha içerisinde karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan ile bir diyalog yaşadığını belirterek, “Maç içerisinde iki pozisyon var. Biri Adem Büyük’ün darbesini aldığım, diğeri de ikinci pozisyon. Orada aldığım darbe sonucu meydana gelen kanamayı gösterdiğim için hakem Mete Kalkavan’dan sarı kart gördüm. Bunu anlamış değilim. Hakemlerin bu konularda biraz daha dikkatli olmalarını ve ona göre karar vermelerini istiyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.