Alkollü sürücünün ölümlü kazası canlı yayında!

Aksaray’da araç kullanırken sosyal medya üzerinden canlı yayın yapan alkollü sürücünün canlı yayındayken çarptığı 13 yaşındaki bisikletli çocuk hayatını kaybetti.

Kaza, 28 Ağustos tarihinde saat 19.30 sıralarında Alpaslan Türkeş Bulvarı ile Acem Bulvarı kavşağında meydana geldi. İddialara göre, A.C. (30) idaresindeki 68 BB 972 plakalı otomobil, Fatih Mahallesi istikametine seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun kenarında bisikletiyle giden 13 yaşındaki Recep Bıyık’a çarptı. Otomobil daha sonra ağaca, ardından kaldırımı aşarak önce park halindeki bir otomobile, daha sonra da kuaför dükkanının merdivenlerine çarparak durabildi.

Kazada Recep Bıyık ile otomobil sürücüsü A.C. ve yanında bulunan A.C. (35) yaralandı. Kazanın ardından yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yoğun bakım servisine alınan 13 yaşındaki Recep Bıyık 7 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Canlı yayın yaparken ölümlü kazayı çekti

Kaldırıldığı hastanede yapılan muayenesinde 123 promil alkollü çıktığı iddia edilen A.C.'nin aracıyla seyir halindeyken sosyal medya hesabında canlı yayın yaptığı belirlendi. Canlı yayın sırasında sürücünün bisikletli çocuğa çarptığı kaza anını da kaydettiği ortaya çıktı. Hastanede tedavisi yapılan sürücü, daha sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Yaşanan kazayı anlatan kuaför işletmecisi Hakan Çevik (38) “Biz içeride çalışıyorduk. Bu sırada bir gürültü duyduk. Dışarıya çıktığımız esnada araba dükkana doğru merdivenlere vurarak orada kaldı. Buralarda demirler falan vardı. Demirleri parçalayarak geldi. Otomobilin o çocuğa vurduğunu öğrendim. Burada da bir park halinde araba vardı, ona da vuruyor” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.