Ambulansın çarptığı çift öldü, sürücü serbest

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan Nazmi Kılıç (78) ve eşi Münevver Kılıç'a (76) çarpıp, ölümüne neden olduğu iddia edilen ambulansın şoförü S.Ç, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Ambulansın çarptığı çift öldü, sürücü serbest

Kaza, Yeşillik Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre; Konak yönünden Karabağlar yönüne giden S.Ç. yönetimindeki 35 KK 852 plakalı ambulans, yolun karşısına geçmeye çalışan Nazmi Kılıç ve eşi Münevver Kılıç'a çarptı. Kazada Kılıç çifti yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılardan Nazmi Kılıç, Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Münevver Kılıç ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, Nazmi ve Münevver Kılıç çifti, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılmadı.

ŞOFÖRDE KUSUR TESPİT EDİLMEDİ

​Kaza sonrası ambulans şoförü S.Ç, ifadesi alınmak üzere emniyet götürüldü. S.Ç, burada verdiği ifadede, "Bir anda önüme çıktılar. Yapabileceğim hiçbir şey yoktu" dedi. S.Ç., ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Bu arada, kaza tespit tutanağında ambulans şoförünün kusuru olmadığı belirtildi. Ayrıca, kaza anında boş olan ambulansın kent merkezinde tamirinin yapıldığı, görevli olduğu Selçuk'a dönerken de kazanın gerçekleştiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.