Ankara'daki Moldovalı kadın cinayeti çözüldü

Ankara’da bir hafta önce Moldovalı Türk vatandaşının tabancayla öldürülmesine ilişkin olayda yeni gelişme yaşandı. Şüpheli, 12 MOBESE ve 147 güvenlik kamerasında yaklaşık 780 dakikalık görüntüyü izleyen polis ekiplerince tespit edildi. Öldürülen kadının erkek arkadaşı ve tabancayı satın aldığı kişi tutuklandı.

Ankara'daki Moldovalı kadın cinayeti çözüldü

5 Haziran'da Çankaya ilçesi Bülten Sokak'ta meydana gelen olayda, Moldovyalı Türk vatandaşı Carmen Florentina Aydoğan, sokak ortasında kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla vurularak öldürülmüştü.

780 DAKİKALIK GÖRÜNTÜ İZLENDİ

Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri cinayette kullanılan tabancayı olay yerinin yakınında bir çantanın içinde buldu.

Bunun üzerine çevrede bulunan tüm MOBESE ve güvenlik kamerası görüntüleri incelendi. 

50 kilometrelik alanda 12 MOBESE, 87 farklı noktada toplam 147 güvenlik kamera görüntüsünden yaklaşık 780 dakikalık görüntü izlendi.

İnceleme sonunda tespit edilen ve kaçarken iki kez tişört değiştirdiği belirlenen S.İ, olay yerinden yaklaşık 40 kilometre uzakta saklandığı evde polis operasyonuyla yakalandı.

Gözaltına alınan S.İ'nin evli olan Carmen Florentina Aydoğan ile birlikte olduğu, kadının ayrılmak istemesi üzerine çıkan tartışmada öldürdüğü iddia edildi.

S.İ'nin olayda kullandığı tabancayı para karşılığında temin ettiği Ö.S. de aynı gün yakalanarak gözaltına alındı.

2 şüpheli işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.