Aykut Kocaman çok sinirlendi: Utanç verici

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Göztepe karşısında sergilenen kötü futbolu "utanç verici" diyerek değerlendirdi. Kocaman, Konyaspor taraftarından özür diledi.

Aykut Kocaman çok sinirlendi: Utanç verici

Konyaspor'un Göztepe karşsında sergilediği kötü futbol Teknik Direktör Aykut Kocaman'ı çok sinirlendirdi.

Yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada oynanan futbolu "utanç verici" olarak nitelendiren Kocaman, bu değerlendirmesini 10 kişi kalan rakibe karşı alınan mağlubiyet nedeniyle değil, takımın saha içerisindeki görüntüsü nedeniyle yaptığını belirtti. 

Konyaspor'un ilk isabetli şutunun 87. dakikada bir serbest vuruşla olduğuna dikkat çeken Kocaman, ilk yarıdaki kötü oyunun yanısıra 50. dakikada 10 kişi kalan rakip karşısında de ne yaptığını bilmeyen bir Konyaspor olduğunu kaydetti.

Kocaman "Bu dakikadan sonra 10 kişi kalan rakip karşısında başıboş, ne yaptığını bilmeyen, dağılmış bir grup gibi gözüktük. Dinlendikten sonra hafta içinde oturup bunu gözden geçirmekte fayda var. Şansım ve oyuncu grubu adına Konyaspor'u sevenlerden, Konyaspor taraftarından özür diliyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

- Tepkisini basın toplantısında da sürdürdü - 

Göztepe’ye tek golle kaybeden Konyaspor’da Teknik Direktör Aykut Kocaman, basın toplantısında da tepkisini sürdürdü.

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maçın tüm bölümünde Göztepe'nin daha etkili olduğunu belirterek, "Maç A'dan Z'ye Göztepe'nin hakkıydı." dedi.

Hiçbir alanda maça ortak olamadıklarını anlatan Kocaman, "Maçı çevirebilecek duygu ve düşünceye sahip olamadık. Göztepe ihtiyacına uygun bir şekilde oynadı." yorumunu yaptı.

Aykut Kocaman, Göztepe'nin gördüğü kırmızı kartın kendileri açısında Allah'ın bir lütfu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bizim için unutulmayacak gecelerden birisiydi. Özellikle kaybetmekten dolayı söylemiyorum. 10 kişi kaldıktan sonraki halimiz utanç vericiydi. İlk şutumuzu frikikten attık. Beto en rahat maçlarından birisini oynadı. Ömer Ali ve Alper'in ortaları vardı. Ne yaptığını bilmeyen sadece sahada bir şekilde topu dolaştırmaya çalışan takım halindeydik. Bu takım adına ve benim adına utanç vericiydi. Uzun dönemdir böyle bir şey olmamıştı. Bir şekilde bizi sahadan silmeyi başardılar."

HaberDairesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.