Aykut Kocaman: İçerideki maçlar bizim adımıza daha zorlu geçiyor

Golsüz berabere tamamlanan Denizlispor maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, uzun zamandır iç sahada kazanamadıklarına dikkat çekerek "Ciddi bir moral bozukluğu ve üzüntü kaynağı oldu. İçerideki maçlar bizim adımıza zorlu geçiyor" dedi.

Aykut Kocaman: İçerideki maçlar bizim adımıza daha zorlu geçiyor

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, golsüz sona eren Denizlispor karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Maçta galip gelememenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Kocaman "Bizim açımızdan kayıp 2 puan daha gözüküyor. Taraftarın önünde uzun zamandır galibiyet yok. Ciddi bir moral bozukluğu ve üzüntü kaynağı oldu. İlk yarıda Denizlispor gole daha yakın oynadı. Biz 30. dakikadan sonra hızlı hareket etmeye başladık. İkinci yarıda oyunu Denizlispor yarı sahasına yıktık. Ancak sonuca ulaşılamadı" dedi.

İç sahada oynadıkları maçların kendileri açısından daha zorlu geçtiğini ifade eden Kocaman "Birşeyleri çabuk yapma gayreti biranda top kayıplarının artmasına neden oluyor. Ancak içerideki sıkıntımızın nedenini sadece bu şekilde açıklamak mümkün değil. Başka birşeyler daha var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.