Bahçeli'den, Muharrem İnce'nin siyasi parti kuracağı iddialarına açıklama

Devlet Bahçeli, Muharrem İnce'nin siyasi parti kuracağına ilişkin iddialara, ''CHP'de sular durulmaz, nitekim kaynayan tencere kapak tutmaz'' açıklamasında bulundu.

Bahçeli'den, Muharrem İnce'nin siyasi parti kuracağı iddialarına açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bahçeli, ''CHP hiziplerin, farklı ideolojik akımların, fuzuli politik akıntıların baskısı altında. Sayın İnce parti kurar mı kurmaz mı bilemem, ama bildiğim bir şey var, CHP’yi saat gibi kuranlar, sabırla kurgulayanlar, Türkiye’nin karşısına kurşun asker gibi dikenler boş durmuyor'' ifadelerini kullandı. 

Muharrem İnce'nin yeni bir siyasi oluşum içerisinde olduğuna yönelik soruya ilişkin de yanıt veren Bahçeli, ''Siyasi akıl gayri milli olunca bu CHP’nin başına gelmedik de kalmaz. Sayın Muharrem İnce, ince ince siyasi hedeflerini dokuyor, bu da CHP yönetiminin kanına dokunuyor'' dedi. 

''KÖKÜNDEN KOPAN OLUŞUM ÇOK YAŞAMAZ''

Devlet Bahçeli sözlerine şunları da ekledi: 

''37.Olağan Büyük Kurultay bir fırsattı, belki de bu fırsat kapısı ardına kadar açıldı. CHP, vaki geleneğiyle vahim gerçeği arasında kalmanın ağır sıkıntısını yaşıyor. Bana göre kökünden ve tarihinden kopan hiçbir sosyal ve siyasal oluşum çok yaşamaz.

CHP iktidar hedefini falan bırakıp, girdiği tünelde karşısından gelen tehlikeli ışığa kafa yormalıdır. Bu ışık kurtuluş değil, şiddetli çarpışmadır, dağılmadır, parçalanmadır''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.