Bakan Koca’dan Süleyman Soylu açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili bir soruya cevap verdi, “Vatandaşlarımız, Türkiye'yi bu kadar etkileyen salgınla mücadeleye odaklanmamızı bekliyor. Biz salgınla mücadeleye, bakanlarımızla, 1 milyon 100 bin kişiye yakın sağlık ordumuzla kendimizi adamış durumdayız. Başka bir gündemimiz olamaz.” dedi.

Bakan Koca’dan Süleyman Soylu açıklaması

"KORONAVİRÜSTEN BAŞKA GÜNDEMİMİZ OLAMAZ"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, toplantı sonrası, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili bir soruya cevap verdi.

İddiaların doğru olmadığını belirten Koca, “Vatandaşlarımız, Türkiye'yi bu kadar etkileyen salgınla mücadeleye odaklanmamızı bekliyor. Biz salgınla mücadeleye, bakanlarımızla, 1 milyon 100 bin kişiye yakın sağlık ordumuzla kendimizi adamış durumdayız. Başka bir gündemimiz olamaz.

Cuma günü yaşananlarla ilgili benim farklı bir şey söylemem gerekmiyor. Cuma günü alınan karar hükümetin bir kararı. Sayın İçişleri Bakanımız ile hem deprem hem korona mücadelesine, yani salgında bu dönemde birlikte mücadele arkadaşlığı yaptık. Ben Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar günü de görüştüm. Pazartesi bakanlar kurulunda görüştüm. Sayın Süleyman Bey zaten gerekli açıklamaları kamuoyuna şeffaf bir şekilde yaptı. Benim buna ilave edilecek herhangi bir sözümün olmadığını söylüyorum.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.