Bakan Kurum’dan Konyaspor açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Konyaspor inşallah düşmeyecek. Gereken destek veriliyor. Neden Bursaspor gibi Konyaspor da şampiyon olmasın” dedi.

Bakan Kurum’dan Konyaspor açıklaması

Medya Buluşmaları kapsamında Konya’da gazetecilerle bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konyaspor’a özel bir parantez açtı.

Bakan Kurum, “Konyaspor inşallah düşmeyecek. Tüm milletvekillerimiz, valimiz, belediye başkanlarımız Konyaspor’a maddi-manevi destek veriyor. Spor artık endüstriyel bir sektör haline geldi. Yeni alt yapı tesisleri ve yatırımlar yapacağız. Futbolcu yetiştiren bir şehir haline geleceğiz. Neden Bursaspor gibi Konyaspor da Türkiye şampiyonu olmasın.” dedi.

Toplantıya katılanlardan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta da “Maçalara gidiyoruz. Forma kampanyasına katıldık. Sporu politik tartışma haline getirmemeliyiz. Futbol siyaset üstü olmalı. Konya daha önce Türkiye kupası aldı. Yeni kupalar alacağız inşallah.” diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da, Konyaspor’a bugünkü Malatyaspor maçında başarı diledi. Başkan Altay, “İnşallah bugün şeytanın bacağını kırarız. Kulüp Başkanımız ile daima iletişim halindeyiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.