Bakan Kurum Meram Belediyesi’ni ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’u ziyaret etti. Meram projelerinin de masaya yatırıldığı ziyarette Başkan Kavuş, hem ziyaretinden hem de Meram’da gerçekleştirilen çalışmalarda gösterdiği ilgi ve verdiği destekten dolayı Bakan Kurum’a teşekkür etti.

Bakan Kurum Meram Belediyesi’ni ziyaret etti

Bir dizi program için Konya’da bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Meram Belediyesi ve Başkan Mustafa Kavuş’u ziyaret etti. 

- BAŞKAN KAVUŞ; “MERAM’A GÖSTERDİĞİ İLGİ VE PROJELERİMİZE VERDİĞİ DESTEKTEN DOLAYI BAKAN KURUM’A TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bakan Kurum’u ziyaretinde belediye hizmet binası önünde Başkan Kavuş, Başkan yardımcıları ve müdürlerle birlikte karşıladı. Ziyarette Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Kaymakamı Resul Çelik, Ak Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular da eşlik etti. Bakan Kurum'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Bakanımızı Meram’da ağırlamaktan onur duyuyoruz. Meram’ın şehircilik ve dönüşüm anlamında gösterdiği gelişmeleri ve yeni projelerini yakından takip eden ve desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımıza tüm Meramlılar adına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. 

- BAKAN KURUM; “MERAM PROJELERİNİN TAKİPÇİSİ VE DESTEKÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Meram'da olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Bakan Murat Kurum ise Meram’ı ilgilendiren bir çok proje hakkında Başkan Kavuş ile birlikte çalışmalar yürüttüklerini hatırlatarak, “Başkanımız ve ekibi Meram’ın gelişmesi sürecinde ciddi ve yoğun bir emek sergiliyorlar. Ben bu gayretleri için kendisine teşekkür ediyorum. Meram’ın gerek ivedilikle yapması gereken dönüşüm projelerinde  gerekse ilçenin şanına yakışır yeşillendirme projelerinde örnek bir çalışma sergiliyorlar. Bundan sonraki süreçte ve dönemde de bu çalışmalara yenilerini eklemek ve Meram’ı hak ettiği noktaya ulaştırmak adına hali hazırda yürütülen projelerin takip ve destekçisi olmaya devam edecek ve yeni projeleri hayata geçirme gayretinde olacağız” şeklinde konuştu. 

Bakan Kurum daha sonra başkanlık makamına geçerek bir süre Başkan Kavuş ile görüştü.  Meram projelerinin masaya yatırıldığı görüşmenin ardından Bakan Murat Kurum, Meram Belediyesi Şeref Defterini imzaladı. 

Bakan Kurum defterde şu görüşlere yer verdi; “31 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Mustafa Kavuş kardeşimi tebrik ediyorum. Beraber çalıştığımız dönemde de Belediye Başkanlığı yaptığı süreçte de mütevazi, çalışkan, olgun tavrından ödün vermedi. Kişiliği ile hep örnek oldu. Bundan sonraki süreçte de Meram’ın sorunları için gece gündüz çalışacağından hiç şüphem yok. Bizde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak her türlü desteği vereceğimizi ifade etmek isterim.” 

Başkan Kavuş, Bakan Kurum’a ziyaretin anısına tablo hediye etti. Görüşmenin ardından Bakan Kurum ve beraberindeki heyet Meram Belediyesinden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.