Bankadan çektiği 50 bin lirayı böyle çaldılar!

Konya’da bir kişinin bankadan çektiği 50 bin lira, tarım malzemesi almak için durduğu bir iş yerinin önünde, kendisine takip eden iki kişi tarafından çalındı. O anlar güvenlik kameralarınca kaydedildi. Polis, kaçan şüphelilerin peşinde…

Olay, merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Adak Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Fatih E, sattığı mısırın parası olan 50 bin lirayı bankadan çektikten sonra 42 ACB 837 plakalı kamyonetiyle tarım malzemesi almak için cadde üzerindeki bir iş yerinin önüne aracını park etti.

Fatih E. aracından inerek tarım malzemeleri satışı yapılan iş yerine girdi.

Bu sırada kendini takip ettiği iddia edilen bir araçtaki iki kişi, kamyonetin torpidosundaki 50 bin lirayı alarak kaçtı.

O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Görüntülerde, şüphelilerin bulunduğu beyaz bir aracın kamyonetin yanına geldiği, araçtan inen bir kişinin kamyonetin torpidosundaki 50 bin lira bulunan çantayı alarak olay yerinden kaçtıkları görülüyor.

Olay sırasında sokakta bulunan vatandaşlar tarafından kamyonet sahibi Fatih E’ye bilgi verildi.

Aracının içindeki malzemeleri kontrol eden Fatih E, torpidodaki para çantasını bulamayınca durumu polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çevredeki görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda şüphelilerin kaçtığı aracın yakalanması için güvenlik kameralarını da inceleyerek çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.