Başkan Altay’dan berber ve kuaförlere destek

Konya Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle kapalı olan ve 11 Mayıs’tan itibaren açılmaya hazırlanan şehir merkezindeki berber, kuaför ve güzellik salonlarının dezenfeksiyonunu gerçekleştiriyor. Büyükşehir, berber ve kuaförlere siperlik ve maske de veriyor.

Başkan Altay’dan berber ve kuaförlere destek

Konya Büyükşehir Belediyesi, 11 Mayıs’tan itibaren yeniden hizmet vermeye başlayacak berber, kuaför ve güzellik salonlarının dezenfeksiyonunu yapıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yaklaşık iki aydır kapalı olan berber, kuaför ve güzellik salonlarının sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak yeniden açılmaya hazırlandığını söyledi.

Şehir merkezindeki bin 700 salonun dezenfeksiyonunu yapmaya başladıklarını belirten Başkan Altay, berber ve kuaför esnafına siperlik ve maske de verileceğini söyledi. Başkan Altay, “Siperlik ve maskeleri şehir merkezindeki berber ve kuaförlerimize ulaştırılmak üzere Berberler Odamıza, ilçelerdeki berber ve kuaförlere ulaştırılmak üzere Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimize teslim ettik. Odalarımız esnaflarımıza teslim ediyor. Ülke olarak koronavirüse karşı örnek bir mücadele gerçekleştirdik. Sıkıntıları aşmak için el ele verdik, azmettik ve başardık Allah’ın izni ile. Yeniden açılan işyerlerinde bütün esnaflarımıza bereket ve bolluk diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.