Başkan Altay’dan flaş çağrı: Birlikte olup korona listesinden düşelim

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, en fazla koronavirüs vakalarına rastlanan iller arasından Konya’nın çıkartılması için bir çağrı yaptı. Altay, “Birlikte başarırız! Süper Lig’de kaldık, koronavirüs listesinden düşelim” dedi.

Başkan Altay’dan flaş çağrı: Birlikte olup korona listesinden düşelim

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hafta sonunda yaptığı açıklamada, vaka sayısı en fazla artan 5 ili paylaştı. O iller İstanbul, Ankara, Gaziantep, Konya ve Diyarbakır oldu. Haziran sonu ve Temmuz başında bu listede yer alan, ancak son bir haftada bir iyileşmenin görüldüğü Konya, yeniden ilk 5’e girdi.

BAŞKAN ALTAY’DAN KONYALILARA FLAŞ ÇAĞRI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, önemli bir çağrı yaptı. Başkan Altay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Arkadaşlar! Konya’mızı koronavirüs listesinden düşürmek için farkındalık kampanyası başlatalım. Dernek, oda, kurum, STK ve hemşehrilerimi desteğe davet ediyorum. Birlikte başarırız! Süper Lig’de kaldık, koronavirüs listesinden düşelim. Bu konuyu içeren görselleri sosyal medya ve WhatsApp’ta yayalım” ifadelerini kullandı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.