Başkan Angı'dan Cihannüma Derneğine ziyaret

Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Cihannüma Derneği Konya İl Temsilciliği’ne iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Angı'dan Cihannüma Derneğine ziyaret

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, başkan yardımcıları Ali Deresoy, Ali Dığrak ve Lokman Özturhan ile birlikte Cihannüma Derneği Konya İl Temsilcisi Av. Ömer Faruk Seleş'i ziyaret etti. Genel Merkez Denetleme Kurul Üyesi M. Aziz Anik ile dernek yönetim kurulu üyeleri Ahmet Fatih Özyılmaz, Mehmet Çorak ve Gürkan Gülcemal'ın da hazır bulunduğu ziyarette Cihannüma'nın faaliyetleri konuşuldu.

Koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan zor dönemde dernek çalışmalarına ara vermediklerini ifade eden Cihannüma Konya İl Temsilcisi Ömer Faruk Seleş, “Pandemi sürecinde çalışmalarımıza online ağırlıkla devam ediyoruz. Cihannüma YouTube, Facebook ve Twitter hesaplarından Cihannüma Sohbetleri ve e-panel programları düzenliyoruz. Vatandaşlarımız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirler. Bu vesileyle faaliyetlerimize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. AK Parti Konya İl Başkanı Sayın Hasan Angı ile çalışma arkadaşlarına da ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

AK Parti Konya İl Başkanı Angı da Cihannüma'nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, Ömer Faruk Seleş ve ekibine başarı diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.