Başkan Demir ve ekibine muhtarlardan teşekkür

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. 2019 yılı değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda, 2020 yılında yapılacak çalışmalar ele alındı. Muhtarlar, geride bıraktığımız hafta etkili olan kar yağışı, fırtına ve sel dolayısıyla oluşan zararın en aza indirilmesi noktasındaki gayretlerinden dolayı Başkan Demir ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Demir ve ekibine muhtarlardan teşekkür

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, ilçe genelinde görev yapan muhtarlarda, değerlendirme toplantısı yaptı.

2019 yılında gerçekleştirilen çalışmaların ele alındığı toplantıda, 2020 yılında yapılması planlanan yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Muhtarlar, geride bıraktığımız hafta içinde ilçenin büyük bölümünde etkili olan kar yağışı, fırtına ve selden vatandaşların en az şekilde etkilenmesi için gayret gösteren Başkan Ahmet Demir ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Demir, “Bölgemiz bereketli bir kış geçiriyor. Üreticilerimiz kar yağışını hasretle bekliyordu. Ancak kar sonrası etkili olan fırtına ve sel, bazı mahallelerimizde hasara yol açtı. Sorunların ortadan kaldırılması için ilk dakikadan itibaren bütün ekibimiz görev başındaydı. Kurumlarımız ve muhtarlarımızın da desteğiyle halkımızın sorunlardan en az şekilde etkilenmesi için çaba harcadık. Çok şükür bunda da başarılı olduk. Rabbim afetlerden korusun.” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.