Başkan Ertaş, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, Çarşı merkezi bölgesindeki Vefa Tanır Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Başkan Ertaş, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Göreve seçildiği günden bu yana ilçe halkıyla her fırsatta bir araya gelerek, sevinçlerine ve üzüntülerine ortak olan Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, esnaf ziyaretlerini de ara vermeden sürdürüyor.

Caddede bulunan kasabından manavına, berberinden lokantasına varıncaya kadar bütün işyerlerini ziyaret ederek, hayırlı işler dileyen Başkan Ertaş, hem vatandaşlarla hem de esnaflarla sohbet edip, taleplerini dinledi.

Başkan Ertaş, esnaf ziyaretleri sayesinde vatandaşların beklenti, görüş ve önerilerini yerinde belirleme ve değerlendirme fırsatı bulduklarını ifade ederek, bölgede gerçekleştirdikleri hizmetlerin ve yatırımların, gerek yolda karşılaştığı vatandaşlar gerek ise ziyaret ettiği esnaflar tarafından takdirle karşılanmasından büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Cadde esnafı ve vatandaşlar da Başkan Ertaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, bölgede gerçekleştirilen hizmet ve yatırımlardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.