Başkan Kavuş açıkladı: Ödemeler Ekim ayında başlıyor

Riskli alan ve rezerv yapı alanı olarak ilan edilen 4 mahallede kira yardımı alamayan 433 kişi daha Meram Belediyesinin girişimleriyle kira yardımı almaya hak kazandı. Ekim ayından itibaren Meram Belediyesinden verilecek yardımların hak sahiplerine hayırlı olmasını temenni eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, girişimlerine olumlu yanıt veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığına da teşekkür etti.   

Başkan Kavuş açıkladı: Ödemeler Ekim ayında başlıyor

Riskli alan ve rezerv yapı alanı olarak ilan edilen mahallelerde kira yardımı alamayan bazı hak sahipleri Meram Belediyesinin girişimleriyle kira yardımı almaya hak kazandılar. Daha önce bu haktan yararlanamayan Şükran Mahallesinden 288, Uluırmak, Ziya Barlas ve Fahrunisa Mahallelerinden de 145 kişiye Ekim ayından itibaren Meram Belediyesi tarafından kira yardımı verilmeye başlanacak. 

“HAK SAHİPLERİ EKİM AYINDAN İTİBAREN KİRA YARDIMI ALMAYA BAŞLAYACAK”

Belediyenin girişimlerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda sonuç verdiğini ve kira yardımı alamayan 433 kişinin daha kira yardımı almaya hak kazandığını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yardımın bu kişi ve ailelere hayırlı olmasını diledi. Girişimlerinin mağdur olan bu kişi ve aileleri mağduriyetten kurtardığını anlatan Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Belediyemizin girişimleri ile daha önce riskli alan ve rezerv yapı alanı olarak ilan edilen ve daha önce kira yardımı alamayan Şükran Mahallesinden 288, Uluırmak, Ziya Barlas ve Fahrunisa Mahallelerinden de 145 kişi için kira yardımı talebimize, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan olur aldık. Hak sahiplerine Ekim ayında Meram Belediyesi tarafından kira yardımı verilmeye başlanacaktır. Girişimlerimize olumlu yanıt veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Bakan Murat Kurum’a teşekkürlerimi iletiyorum. Kira yardımı ilgili hak sahiplerine hayırlı olsun.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.