Başkan Kavuş direksiyona geçti, Meramlıları dinledi

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, halkın nabzını tutmak, görüş ve beklentilerini birebir öğrenmek amacıyla özel olarak hazırlanan ‘Bizim Meram Taksi’nin direksiyonuna geçti. Duraklardan aldığı vatandaşları gidecekleri yere kadar götüren Başkan Kavuş, yol boyunca onlarla sohbet etti. Taksinin şoför koltuğunda Başkan Kavuş’u gören vatandaşlar yaşadıkları kısa süreli şaşkınlığın ardından düşüncelerini başkana anlatma fırsatı yakaladılar.  

Başkan Kavuş direksiyona geçti, Meramlıları dinledi

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, durakta otobüs, dolmuş ya da taksi bekleyenlere ‘Bizim Meram  Taksi’ ile sürpriz yaptı. 

Başkan Mustafa Kavuş, halkın nabzını tutmak, görüş ve beklentilerini birebir öğrenmek amacıyla özel olarak hazırlanan taksinin direksiyonuna geçti. Durakta bekleyen vatandaşları gidecekleri yere kadar götüren Başkan Kavuş, yol boyunca hemşehrileriyle sohbet etti. Karşılarında başkanı gören Meramlılar yaşadıkları kısa süreli şaşkınlığın ardından belediyenin çalışmaları hakkındaki düşüncelerini ve Meram için beklentilerini yüz yüze Kavuş’a anlatma fırsatı yakaladı. Taksisine aldığı hemşehrilerini gidecekleri yere kadar götüren Başkan Kavuş da vatandaşlarla sohbet etme ve onların belediye hakkındaki fikirlerini öğrenme fırsatı buldu. Hemşehrilerine her kanaldan ulaşma gayretinde olduklarını hatırlatan Başkan Kavuş, “Göreve başladığımız günden itibaren vatandaşlarımızla hep içiçe olduk. Onlar biz geldi, biz de onları ziyaret ettik. Teknoloji ve internet başta olmak üzere tüm kanalları sonuna kadar kullandık. Bizim Meram ile dertlerine derman olmaya çalıştık. Şimdi de hayata geçirdiğimiz bu yeni halkla ilişkiler çalışmamızla sıcak ve samimi ortamda onları dinliyoruz. Her kesimden vatandaşımızın fikirlerini öğrenme fırsatı yakalıyoruz” diye konuştu. 

“HEM TAKSİMİZİN HEM MERAMIMIZIN YOLU HER DAİM AÇIK OLSUN”

‘Bizim Meram Taksi’ ile Meramlıları istedikleri yere kadar götürürken onlarla sohbet etme, beklentilerini alma, varsa taleplerini öğrenme fırsatı yakaladıklarını ifade eden Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bununla birlikte bu çalışma ile Meram'ın sokaklarını bir kez daha gezme, çalışmaları ya da eksikleri yerinde görme şansını da yakalamış olduk. Meram sokaklarını zaman zaman yalnız başıma da dolaşıyor hemşehrilerimle görüşüyorum. Ancak o zaman bile etrafınız kalabalıklaşıyor. İnsanlar o kalabalık içinde söylemek istediklerini tam anlamıyla söyleyemiyor. Ama bunda hemşehrimle başbaşayım. İstediğini, gönlünden geçeni, düşüncesini  rahatça söyleyebiliyor. Bu sebeple her yönüyle Meram’ın yararına olacak bu çalışmada bu kez de ‘Bizim Meram Taksi’yle, hemşerilerimizin huzurlarına çıkmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyim. Hem taksimizin hem Meramımızın yolu her daim açık olsun inşallah.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.