Başkan Kavuş: Kendi evlatları gibi hizmet ediyoruz

Meram Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü, ilçede yaşayan kimsesizlerin ihtiyaçlarını karşılayıp onlara destek oluyor. 65 yaş üstü kimsesiz ve maddi imkanı bulunmayan hemşehrilerinin ev temizliğinden bakımına, sağlık ihtiyaçlarından alışverişlerine varıncaya kadar tüm ihtiyaçları için seferber olduklarını belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram’da yaşayan kimsesiz yaşlılara kendi evlatları gibi hizmet etmenin onurunu yaşadıklarını söyledi.  

Başkan Kavuş: Kendi evlatları gibi hizmet ediyoruz

Meram Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü Meram’da maddi imkanı olmayan kimsesizlerin ihtiyaçlarını karşılayıp onlara destek olmaya devam ediyor. 65 yaş üstü maddi imkanı ve bakacak kimsesi bulunmayanlara evlerinin temizliğinden ilaçlarının tedarikine, faturaların ödenmesinden evlerinin bakımıına kadar birçok konuda yardımcı olan Meram Belediyesi ekipleri büyük takdir topluyor. Özellikle evleri temizliği noktasında hassas bir çalışma sergileyen ve kimsesiz yaşlılara yardımcı olan Meram Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü ekipleri, Meram’da yaşayan 40 kimsesize destek oluyor.  

“MERAM’DA YAŞAYAN YAŞLI VE KİMSESİZ HEMŞEHRİLERİMİZ YALNIZ DEĞİLLER”

Meram’da yaşlılıklarından dolayı bir kenara çekilmiş ya da itilmiş hemşehrilerini, Allah’ın kendilerine bir emaneti olarak gördüklerini ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, belediye olarak bu insanların herbirini kendi anne babaları olarak gördüklerini kaydetti. Takipleri altındaki her bir yaşlının iyi kötü, zor kolay her günlerinde yanlarında olmaya gayret gösterdiklerini belirten Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bazı değerlerimizin zamana yenilmesiyle bizi biz yapan güzellikleri unutmaya başladık. Bundan belki de en çok etkilenenler hayata tutunma güçlerini yitirmiş olan yaşlılarımız. Desteğe en çok ihtiyaç duydukları bir zamanda yanlızlığı en acı yönleriyle yaşayan kesim onlar.  Bizler bu projemizle onlara evlatları gibi hizmet etme gayretimizle bu yanlızlıklarını bir nebze olsun hafifletme ve asla yalnız kalmayacaklarını hissettirme amacındayız.” 

“VATANDAŞIMIZIN DUASINI ALMIŞ OLMAK, ULAŞABİLECEĞİMİZ EN ÜST MAKAMDIR” 

Meram Belediyesi Sosyal Belediyecilik hizmetlerinden kadın erkek, yaşlı genç, öğrenci engelli her kesimin nasibini aldığını ifade eden Başkan Kavuş “Belediye olarak asli vazifelerimizin yanında sosyal belediyecilik hizmetlerimizi ihmal etmeyerek tüm ihtiyaç sahiplerinin ve dezavantajlı grupların her daim yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Toplumun bütünleşmesi, imkanların olabildiğince eşitlenmesi için bu hizmetler olmazsa olmaz hizmetlerdir. Her bir hemşehrimizin yüzünün gülmesi, bu güzel şehirde yaşamaktan mutluluk duymaları ve esasında onların dualarını alabilmek bizim ulaşabileceğimiz en yüksek mevkidir. Belediye olarak bu bilinç ve istek ile çalışıyoruz. Bu vesile ile böylesi güzel ve zor çalışmalarda görev alarak dua almamıza vesile olan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.