Başkan Kavuş, Şükran Mahallesi ile ilgili son durumu açıkladı

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş görevde bulunduğu süre içinde yaptıkları ve önümüzdeki dönemde hayata geçirecekleri çalışmaları anlattığı toplantıda, Şükran Mahallesindeki kentsel dönüşüme özel bir bölüm ayırdı. Başkan Kavuş, “Bölgedeki sorunu ortadan kaldırmak adına ilk günden buyana yoğun bir çaba harcıyoruz. Önemli mesafe kat edildi diyebilirim. Bu ay içinde bu çalışmayı tamamlayıp, kamuoyuna gerekli bilgiyi vermeyi planlıyoruz” dedi.

Başkan Kavuş, Şükran Mahallesi ile ilgili son durumu açıkladı

Başkan Mustafa Kavuş, Meram Belediyesine ait Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, görevde bulunduğu süre içerisinde yaptığı çalışmaları değerlendirdi, yeni dönem hedeflerini anlattı.

ŞÜKRAN MAHALLESİ’NDE SON DURUM!

Başkan Kavuş, kentsel dönüşüm ile ilgili bilgileri aktardığı bölümde, sadece Meram’ın değil bütün Konya’nın merakla beklediği Şükran Mahallesindeki düzenlemeye, özel bir parantez açtı.

Göreve geldikleri günden bu yana o bölgede nasıl bir düzenleme yapılacağına dair çalışma yürüttüklerini ifade eden Başkan Kavuş, “Ne yazık ki yatırımcı bulmakta zorlandık. Biz de farklı çözümler üretmek için girişimlerde bulunduk. Bölgedeki sorunun çözümü için önemli mesafe aldık diyebilirim. Bu ay içinde çalışmaları tamamlayıp, kamuoyuna gerekli bilgiyi vermeyi planlıyoruz” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.