Başkan Kavuş'tan '10 Ocak' mesajı

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili bir kutlama mesajı yayımladı. 

Başkan Kavuş'tan '10 Ocak' mesajı

Mesajında gazetecilik görevini yürütenlerin, kamuoyunun bilgilendirilmesi, toplumun kendini ifade etmesi ve doğru, tarafsız haber alma hakkını tam anlamıyla kullanabilmeleri adına önemli bir görevi ifa ettiklerine vurgu yapan Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; 

“Gazeteciler, kamuoyunun eksiksiz, tarafsız, doğru bilgilendirilmesi ve vatandaşların haber alma hakkını kullanmaları ile demokrasinin işlerliği açısından hayati bir görev yürütmektedirler. Ülkesinin ve insanlığın meselelerini cesaretle bizlere ulaştıran, toplumun sesi ve vicdanı olmayı başarabilmiş, kalemini insanlığın yararına adayan, katılımcı ve özgür bir demokrasi adına canla başla mücadele eden, gerçeklerle insanların ve toplumların yolunu aydınlatmayı ilke edinmiş, farklı seslerin kendilerini ifade edebilmesinin gerekliliğine inanmış, insana, fikirlere ve inançlara saygılı bir yol izlemiş, fikir özgürlüğünün yılmaz bekçileri tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten duygularımla kutluyorum. 

Çok zor şartlar altında çalışsalar dahi gazeteci ve habercilerimiz, milletimizin kardeşliğine, devletimizin bütünlüğüne, demokrasiye, toplumsal bilinçlenmeye, devletimizin ve milletimizin güçlenmesine, hukuka ve adalete katkı sağlamaya aşkla ve şevkle devam etmektedirler. Bu nedenle de büyük bir teşekkürü hak etmektedirler. Tüm bu özellikleriyle her bir gazeteci gerçek hayatın gerçek kahramanlarıdırlar. Bu sebeple herbirine bu görevlerinde başarılar temenni ediyor, ahirete intikal etmiş tüm gazetecilerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.  

Bu düşüncelerle, medya mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.