Başkan Kılca'dan yeni yıl mesajı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesaj yayınladı. Başkan Hasan Kılca, mesajında 2020’nin ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diledi. 

Başkan Kılca'dan yeni yıl mesajı

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 2020’nin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diledi. 

Başkan Hasan Kılca’nın yeni yıl mesajı şöyle: 

“Karatay Belediyesi olarak yoğun bir çalışma temposu içinde geçen bir yılı daha geride bırakıyor, iyi dilek ve umut dolu beklentilerle yeni yıla ‘merhaba’ diyoruz. Öncelikle, 2020 yılında da bu gayret ve çabamızın artarak devam edeceğini belirtmek isterim. 

Kapımızı çalan yeni yılın mutlu ve huzurlu bir geleceğe adım atılması yolunda başta ülkemiz Türkiye olmak üzere aynı coğrafyada yaşadığımız komşularımıza ve bütün dünyaya huzur ve istikrar getirmesi en büyük temennimizdir. 

İnşallah bugüne kadar olduğu gibi 2020 yılı da Karatayımız için hizmet ve yatırım yılı olacaktır. Bu bağlamda da yeni yılın, ilçemizin daha da büyüyüp geliştiği, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştiği bir yıl olacak. 

Dünya tarihinin değiştiği ve yeryüzünde adaletin tecelli ettiği Mekke’nin Fethi’nin 1389’uncu yıl dönümünü de en içten duygularımla kutluyorum. Aynı zamanda gönülleri de fetheden yıldönümün, İslam coğrafyasının pek çok noktasında yaşanan zulümlerin son bulmasına vesile olmasını diliyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle, 2020’nin ilçemiz, şehrimiz, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için güzellikler ve hayırlar getirmesini diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.