Başkan Kulluk PFDK'ya savunma vermeyi reddetti

Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevk edilen ve 25 bin lira para cezasına çarptırılan Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk'un "Haklı olduğumuz davanın savunması olmaz" savunma vermeyi reddettiği öğrenildi. 

Başkan Kulluk PFDK'ya savunma vermeyi reddetti

Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk, Süper Lig'in 12. haftasında Konya'da aynadıkları Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus'a sert tepki göstermiş ve "Maçın hakemi Fırat Aydınus karşılaşmanın ilk dakikalarında kaydettiğimiz nizami golü VAR'da tek açıdan izlemiş, ters açıları değerlendirme gereği duymamış ve 3 saniye içinde karar vererek oyunun skoruna direkt etki etmiştir." demişti.

Kulluk açıklamalarının devamında "Fırat Aydınus'un hatalı kararı yüzünden güçlü başladığımız maç lehimizde devam edecekken, bambaşka bir noktaya geldi. Kazanamadığımız için de önemli bir maddi gelirden olduk. Bunların hesabını kim verecek? Benzer hataları belli başlı takımlara karşı yapan hakemler haftalarca görev alamıyor. Bunun bilincinde oldukları için de maalesef Anadolu takımlarının emekleri bir düdükle heba oluyor. Son iki maçta verdiği can yakan kararlar ile sonuca doğrudan etki eden Fırat Aydınus’un orta hakem ve VAR hakemi olarak bir daha maçlarımızda görev almasını istemiyorum." ifadelerini kullanmıştı. 

SAVUNMA VERMEYİ REDDETTİ

Bu açıklamalar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilen Başkan Kulluk, kurul tarafından 25 bin lira para cezasına çarptrıldı. Başkan Kulluk'un PFDK'ya "Haklı olduğumuz davanın savunması olmaz" diyerek savunma vermeyi reddettiği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.