Başkan Oflaz'ın bayram mesajı

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Oflaz'ın bayram mesajı

Başkan Oflaz mesajında şu ifadelere yer verdi. ,

''Özlemle beklediğimiz, mübarek Ramazan-ı Şerif ayına veda ederken Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu bayram başka bir bayram olacak. Çünkü Ramazan’ımız da şimdiye kadar idrak ettiğimiz Ramazanlar gibi değildi. Kendi iç dünyamızda, evlerimizde ve camilerimizde Ramazan’a yetişecek olmanın her zamanki coşkun hazırlığını yürütürken, gözle görülmeyen bir virüs bütün alışkanlıklarımızı ve hazırlıklarımızı etkiledi. 

Birden bizleri kardeşlik muhiti içinde tutan camii ve cemaatlerimizden yoksun kaldık. Akraba ve komşularımızla yaşayacağımız iftar sevinçlerimizden mahrum kaldık. Birbirimize sarılmanın ve kucaklaşmanın sıcaklığına hasret kaldık. 

Ancak, günde binlerce kez istemsizce tekrarlanan soluk alıp vermenin meğer ne kadar büyük bir nimet olduğunu fark ettik. Topluma ve insana yararlı davranışlar etrafında daha fazla kenetlendik. 

Diğer yandan, salgın sürecinin başından itibaren Ramazan ayında da Çumra Belediyesi olarak, öncü bir çalışma ile halkımızın salgının olumsuz etkilerinden korunmasına yönelik önleyici tedbirler aldık. Salgınla mücadelemize duyulan güvenle hemşehrilerimizin örnek bir duyarlık gösterdiğine şahit olduk ve alınan tedbirlere gösterilen riayetle, bir ve beraberce hareket etmenin gururunu yaşadık.

Bayramlar bir mutluluk aşısıdır. Sıradan olanı sıra dışı yapan bir özelliği vardır bayramların. Bu bayramda gönül almanın ve gönül inşa etmenin hazzını yaşayacağız. Bayramlar toplumsal barış için, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsattır.

Bu vesile ile salgının bir an önce dünya üzerinden kalkması dileği ile Mübarek Ramazan Bayramının ilçemize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.